Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějaká finanční injekce se v podnikání vždy hodí, zvlášť pokud teprve začínáte. Manžel například dostal poměrně dost od státu jako kompenzaci, kdy během covidu nemohl naplno podnikat. Peníze, které dostal alespoň využil na modernizaci své firmy a nakoupil za ně do ní nové šroubové kompresory. Ty prý už dlouho potřeboval. :)

  • Když jsem začínal se svým podnikáním, tak jsem také využil pomoci od státu. Tehdy mi to hodně pomohlo. Nebýt státu, tak možná teď pod sebou ani nemám 8 zaměstnanců, se kterými si postupně buduji vztahy. Teď například chystám takovou teambuildingovou akci pro celý zaměstnanecký tým. Jsem zvědavý jak to dopadne. :)

    • Manžel to měl úplně stejně. Když začínal podnikat, tak také dostal příspěvek na podnikání od státu. Bylo to pro něj určitě lepší, než si brát nějakou půjčku. Ty peníze do začátku se mu i dost hodily, protože díky nim mohl do firmy nakoupit nové stroje od Canmet, které by si jinak dovolit nemohl. 

  • tarpedivan

    Já sám podobného příspěvku od státu na rozjezd podnikání také využil a musím říct, že jsem za to velmi rád. Hlavně v začátcích mi to šíleně pomohlo. Myslím si, že nebýt podpory ze strany státu, tak by se mé podnikání rozhodně nerozjelo tak rychle. Dost pomohlo i to, že jsem část peněz dal do propagace svého podnikání, konkrétně jsem nakoupil projektory na projekce loga své firmy.

  • ivannavratil386

    Myslím, že je super, že se stát snaží podporovat podnikatele. Kéž by něco takového dělal, když jsem já s podnikáním začínal. Podmínky pro podnikatele tu v té době bohužel nebyly nejlepší, proto jsem se rozhodl pro alternativu v podobě tzv offshore podnikání

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit