Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslel jsem si, že krádeže aut už nejsou v kurzu. Když se nám pak vypařilo auto z firemního dvora, tak jsem trochu otočil a začal jsem mít strach o své auto, které nebylo zrovna levné. Jak řešit co nejlépe zabezpečení auta?

    • Zabezpečení auta zvláště u novějších aut rozhodně dává smysl. Přeci jen nikdo nechce řešit to, že bude muset zase kupovat nové, na které bude čekat. Já jsem si nechal auto zabezpečit od https://www.sherlog.cz/zabezpeceni nabízí vlastně zabezpečení na operák, takže měsíčně platíte okolo tisícovky, podle toho jaký balíček zabezpečení auta si vyberete. Mají vlastní vlastní pokrytí určené jen pro zabezpečení, takže rušičky zlodějů jsou na to krátké. Oproti třeba konkurenci, která využívá. Řeknu vám, že spím mnohem klidněji. Po instalaci jejich vyhledávacího zařízení se už auto pak starají o ni a v případě krádeže rozjíždí pátrací akci, a to i ve spolupráci s policií.

  • Dobrý den, řešil jste někdo na nové auto i havarijní pojištění a pojištění proti krádeži? Kde sehnat pojištění za rozumnou cenu? 

    • Ano ano, podle mého názoru je to rozumné. Je je třeba se připravit na to, že havarijní pojištění také něco stojí. Já můžu doporučit se podívat na online porovnávač pojištění https://www.klik.cz/havarijni-pojisteni-rychla-kalkulacka, kde si pojištění můžete zdarma porovnat i sjednat. 

  • Jak auto účinně chránit? Jaké zabezpečovací systémy jsou nejlepší z hlediska ochrany auta před krádeží? 

    • Když jsem jezdil starou felicií, tak jsem tyto starosti vůbec teda neměl. Když jsem pak ale koupil nové auto, tak jsem se o zabezpečení začal aktivně zajímat. Pořídil jsem ho ale až později ve chvíli, kdy se u nás v ulici opravdu ukradlo auto. Sehnal jsem GPS lokátor, který dokáže auto lokalizovat. Dokáže poslat do smsky link s odkazem na mapu na skutečnou pozici auta. Také ale zvládne v případě krádeže odpojit elektroniku v autě nebo palivo. 

      • Jasné, tak u těch starých aut to člověk nějak neřešil no.  Takže v telefonu jen kliknete a na mapě se vám ukáže, kde auto je ano? A vlastně když ho někdo vezme, tak mu odpojením paliva nebo vypnutím elektroniky dokážete zamezit v další jízdě? To je dobré tedy. 

        • Stačí na to vlastně poslat smsku a zpět vám přijde ten odkaz s polohou nebo se tma dá nastavit, že se auto bude hlásit pravidelně po určitých intervalech. Lokátor můžete koupit u 1obchod .com za 2700 Kč. Není to drahé a máte tak napořád zajištěné auto, takže z mého pohledu se to celkem dost vyplatí. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit