Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My už máme dodělaný komín v našem domě. Byla chyba ho neudělat rovnou při stavbě domu... Potřebovala bych se zeptat, jak do domu vybrat správnou krbovou vložku?

    • Do jakého domu budete krbovou vložku vybírat? My máme třeba postavený nízkoenergetický dům, a proto do toho máme také pořízenou krbovou vložku, která je do takového domu vhodná. Takže jestli se budete dívat, tak se podívejte na https://www.krby-bef.cz/cz/katalog-produktu/krbove-vlozky-teplovzdusne/bef-passive Mají však i klasické krbové vložky nebo kamna. Takže si prostě prvně musíte rozmyslet co od krbové vložky vlastně očekáváte. 

  • My jsme si už taky zvali kominíka. Po 5ti letech manžel usoudil, že bude dobré nechat komín vyčistit. Sice máme dostatečně široký komín , ale i tak ho pro klid duše zavolal. Komín byl čistý a já mám teď klid a můžu bez obav přikládat dřevo do kamen :-) .

  • ivannavratil386

    Já teda komín nechávám kontrolovat dvakrát ročně. Před začátkem a po ukončení topné sezóny. Letos se mi ale asi bohužel nevyhne investice do úplně nové komínové sestavy, protože můj komín už je celkem starý a není ve zrovna nejlepším stavu. 

  • tarpedivan

    Tak to já to mám v tomto ohledu celkem jednoduché. Jeden můj dobrý kamarád je totiž kominík, takže mi chodí pravidelně komín kontrolovat on. Když se na něj byl dívat naposledy, tak mi doporučil ať jej buď nechám opravit nebo si rovnou pořídím nový, protože další zimu podle něj už nevydrží. Vidím to tedy tak, že si rovnou pořídím nový. Rád bych se do toho pustil během léta. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit