Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • za 38let mam duchod tak tak abych nechcipla kdo priznava duchody tem co byly celi život na davkach a vduchodu se maji ješte lip a ted migranti dostavaji kapesne ubytovani i stravu stydim se že jsem češka opravdu naši politici kašlou na normalni lidi
  • Nová dávka pro důchodce zdarma: 3g ciankali.
  • Nová dávka pro důchodce zcela zdarma: 3 g ciankali.
  • Pro ty důchodce v Česku,kteří jásali pro opilce Havla a pak stáli přitrouble ve frontě na prodej akcií kuponové privalizace ,či prodej podnikových acií,by minimální důchod měl obsahovat hlavně pětadvacet ran po zadku kvalitním bejkovcem.Až by se pak uvedení důchodci belhali domů s na maděru rozsekaným zadem ta by začali dokonce přemýšlet.Došlo by jim,že ty lumpy.které šestadvacet roků volili přece jenom volit neměli.Tím by značně vzrostla jejich inteligence.To by bylo jedině dobře.
    • co to tady melete, že jste byl blbej a kuponovky prodal harvardu, měl jste desetinásobek, tedy z tisícovky deset, já investoval přímo a měl z každé kuponovky průměr padesát tisíc, tedy za dvě vlny s manželkou 200tisíc, připomínám že tehdy byl průměrný plat 6tisíc!!
      takže asi tak inteligentní bejkovče!
  • Zatím se důchod vypočítával od 2400 Kč základu ,nejhůř jsou na tom živnostníci co platí minimmální zdravotní a sociální je to cesta do pekel ,nyní co mají předčasný důchod a mají základ 16000 Kč dostanou 6000 Kč důchodu co dodat.Čeká se horší prognostika důchodů než byla at se zruší 2.pilíř se spořením nebo ne nemá to žádný vliv na celkovou genocidu důchodců.
    • Až se dostane mladá generace v Česku k moci,tak za to,že jí budou současní důchodci předávat rozkradenou,rozprodanou a astronomicky zadluženou zemi tak zajistí důchodcům takovou dietu jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Mladá generace ta se na další debužírování důchorců dlužit nebude.Tím se liší od zde vládnoucích lumpů.Mladá generace ta naučí dúchodce za instalaci stávajícího kapitalistického svinčíku v kostele hvízdat.
  • Minimální důchod je prostředek jak udržet minimální životní úroveň pro ty, kteří nedosáhli na vyšší příjem. Tento způsob opravdu vysoké solidarity považuji za hodný naší společnosti. Mnohem větší výhrady mám k sociálním experimentům v Evropě jako je uvažovaný minimální příjem na každého obyvatele (Finsko nebo Švýcarsko). Už od dob prvotněpospolné společnosti se musel člověk starat aby přežil a to vytvářelo postupně návyky prvních sběračů, lovců a zemědělců. Tento vývoj by se zastavil a člověk by se dostal do situace domestikované (vykrmované) zvířecí říše.
  • Minimální důchod
    Nechápu jak je možné aby byl výpočet prováděn minimálním základem pro důchod 3170 Kč
    Vzor s paní pobírající důchod 18 900 Kč je nesmysl a zlehčení avizováného výpočtu i pro předčasné důchodce co mají po 40.letech práce průměr 14 000 Kč ale do předčasného důchodu jdou ze 7 000 Kč což je šílenost.Přitom jak při valorizaci v předešlích letech o 20-40 Kč z průměru ze za 10.let dočkázvíšení na 7400 Kč poté se nedivím,že někteří raděj volí sebevraždu.Pokud máte nájem 1-1 byt za 6000 Kč bez energií jak může takový člověk žít.Prúměrná mzda je 9990 Kč ale opět se porušil zákon o valorizaci důchodů o proti inflaci a mzdám!!! Takže důchodce je dobrý tak 2.m.pod zemí.Na celém světě něco tak hyenistického není.Důchod se dává těm co celý život pracovali to nemá nic společného ze sociálními dávky jak někteří dementní schizofrenici si myslí.Jak to páni poslanci dobře myslí s důchodci je vidět při jednorázové pomoci 1200 Kč ale až v ůnoru nebot za leden se ušetří další miliony to chápe i člověk bez mozku.Po té dostanou přidáno 20-40 Kč na důchod.Tedy i z kopenzací 1200 Kč to vychází za rok neuvěřitelných 120_140 Kč z průměru ne plošně to by kasa ministra neunesla a firmy by mu zkrachovali.Přitom vláda ČSSD schválila růst minimálního důchodu o 200 Kč což by si důchodce polepšil o 2400 Kč.
    • Pokud se bude důchodcům vyplácet ,při dalším zadlužování Česka,důchod v penězích,tak budou pořád důchodci brblat,že mají málo.Až se přejde na výplatu zasloužených a spravedlivých důchodů převážně na holý zadek bejkovcem,tak důchodci rozsáhlou výplatu důchodů požadovat nebudou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit