Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo máte prosím na domě fotovoltaickou elektrárnu? Můžete mi poradit, jakým způsobem je nejlepší řešit prosím přetoky elektrické energie? Jakou máte zkušenost? 

• Různě jsem to sledovala s manželem a hodně také počítala. Nakonec jsem došla k závěru, že nejvíce se vyplatí řešit přetoky elektrické energie na burze, kde je prodáváme za spotové ceny. Konkrétně u https://www.electree.cz/vykup-zelene-energie To máme zařízené tak, že za nás vlastně kompletně všechno řeší a my se nemusíme o nic starat. Neúčtují si žádné provize, jen vlastně fixní měsíční poplatek 217 Kč. Mám s nimi smlouvu na dobu neurčitou, ale pokud by se jejich cena zvedla, tak mohu ihned vypovědět. 

• No zrovna nedávno jsem někde četla, že je u nás v současnosti skutečně nejdražší elektřina, tak těžko říct. Jinak co se týče té elektřiny, tak my zrovna letos chtěli doma dělat nové rozvody, ale zatím to vypadá tak, že to asi odložíme. Máme na to už sice nakoupené nějaké kabely, wago svorky, vypínače a takové věci, ale s tím se nic nestane. Teď je spíš důležitější mít z čeho vůbec zaplatit účty za elektřinu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit