Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak to teda zase na druhou stranu ten můj chce dát rodině jen to nejlepší. Proto si odložil nákup auta a pustil se raději s valstními finančními prostředky do  zasklení pergoly. Mně to dělá velkou radost protože to u nás vypadá opravdu moc krásně.

  • Já jsem se na partnerce nikdy nesnažil šetřit. Pro svoji partnerku jsem třeba letos na vánoce koupil už teď chytré hodinky od  https://www.smartomat.cz/ Vybral jsem jí je proto, že začala aktivně sportovat, tak aby mohla sledovat kalorie, tep a další. Hodinky mají navíc 70 sportovních režimů a vše zaznamenávají do aplikace v telefonu. 

  • Nemyslím si že by lidé na svých partnerkách tolik šetřili. To se spíše muži chtějí postarat o rodinu. Třeba ten můj teď zaplatil kompletně celé zasklení pergol, které určitě nestálo jen tak pár tisíc korun. Je to táta od rodiny a je na to patřičně a náležitě hrdý. Bobík můj.

  • Nemyslím si, že by to bylo vždy jen o ceně. Já se snažím třeba za své peníze vždy vybrat kvalitu. Proto jsem koupila pro partnerku na její narozeniny peněženku z pravé kůže. Prostě pořádná kvalitní věc. Vybral jsem ji z obchodu https://www.penezenkylp.cz/ a teda fakt musím říct, že spokojenost. 

  • Divám se že chlapi si svých princezen neváží. Nevím co by je zabilo kdyby skočili jednou za čas do krámu, řekli že chtějí mít 1x bílá růže. Stojí to pár korun a partnerce to udělá obrovskou radost. Nám ženám obecně stačí ke štěstí málo. Jenže oni to nevidí.

  • Ten můj na mě nikdy nešetřil, ale když si chci udělat radost, tak raději sama. Teď se mi to povedlo. Koupila jsem si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-candywatch-crystal-2-stribrna/ Jsou perfektní. 

  • U nás v domácnosti se zase dbá na to, aby se nám veškeré dárečky líbily jako v páru jako celek. Třeba nedávno jsme pro jedny naše známé, kteří jsou velmi zámožní stejně jako my , vybírali designové krby a to bylo teprve něco. Každý měl svůj názor, ale nakonec jsme se shodli!

  • Jo kdybych si kupovala jen dražší šperky sama. Všechno. Možná to je tím, že vydělávám více, než manžel, ale stejně si připadám úplně dobře, platit i za vše ostatní. Například: Před nedávnem u nás byl jeden elektrikář Praha 8 a když byl s opravami hotov, manžel se na mě díval jako že já jsem teď ta, která mu dá za práci dát peníze. To už mi přišlo jako opravdový vrchol a taky jsme se kvůli tomu pořádně pohádali. 

  • Nemyslím si, že by to bylo až tak o šetření. Já bych chtěl pro partnerku koupit něco pěkného pod stromeček tak okolo 5 tisíc, ale prostě to co se líbí mě, tak to se zase nemusí líbit jí že....

    • Pokud by jste chtěl poradit něco opravdu originálního, tak velmi teď letí šperk provázkový náramek s diamantem. Mě to udělalo opravdu radost, když jsem ho od manžela dostala. 

      • Nedokážu si přesně představit, co by to mělo být? Nebo jak by to mělo vypadat? 

  • No, já nevím jak vy, ale já třeba osobně sháním veškeré šperky jen z těch nejkvalitnějších stránek, tedy alespoň mnou vyhodnocených a vždycky si přijdu na to své... Věřím ale, že je to občas docela dost složité, takovou stránku odhalit :) Mým favoritem jsou šperky z chirurgické oceli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit