Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč si požádat o Ammado půjčky?

    Nejvýhodnější půjčka od Ammado Vám garantuje 100% serióznost. Půjčky jsou bez jakéhokoli poplatku a roční úrok je již od 9,8% ročně. Rychlost, spolehlivost a serióznost to je naše krédo, které přinášíme našim klientům. V případě neschopnosti splácet naši půjčku si může klient požádat o bezplatný odklad splátek. Bezkonkurenční úrok, serióznost a spolehlivost činí z našich půjček ty nejvýhodnější. Proto je Vás stále více a více.


    Více zde: https://www.ammadopujcky.cz/pujcky/
  • To já bohužel tyto problémy mám, takže jsem dlouho přemýšlel, jak se zbavit velkých dluhů. Myslím si, že v mém případě pomůže už jedině vyhlášení bankrotu, protože už jsem se zadlužil natolik, že z toho standartní cestou nejde ven. Mám v plánu jít příští týden tuto záležitost řešit k právníkovi, tak snad to všechno dobře dopadne.

  • Je pravda, že já dřív dlužila celkem dost peněz. Mohlo za to hlavně to, že jsem se vše snažila zalepit různými půjčkami, které jsem pak nezvládala splácet. Nedávno jsem ale zjistila, že i přes to, že už mám vše řádně splacené, tak jsem stále vedená v registru dlužníků. Naštěstí se mi už povedlo zařídit, aby byl můj záznam smazaný. Kdyby náhodou někoho zajímalo, jak do takového registru nahlednout, tak tady mají dobrý návod jak na to: https://www.finstart.cz/registr-dluzniku-nahlednuti-zdarma-online/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit