Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ideální za mě prostě jít do prověřeného hotelu a rezervace přímo na jejich stránkách nebo po telefonu. Já třeba mám velmi dobrou zkušenost s hotelem v Praze. Našel jsem si hotel https://hotel-upava.cz/ , kde už jsem vlastně pravidelným hostem, protože kousek od hotelu chodím do jedné firmy pracovně. Na hotel nedám dopustit. 

  • No, já bych už šel jen do toho, co mám potvrzené jen já sám a to hlavně proto, že je toho plný internet a člověk už pomalu ani neví, na co se může a nemůže spolehnout... Třeba my jsme byli minulý rok s touto cestovní kanceláří v Řecku a byla to tedy naprostá paráda. Tak to zkuste také, jestli vás něco takového zajímá a láká :)

  • No, já jediné ubytování, které si vždycky buďto pro sebe nebo pro celou mou rodinu vybírám je to, které je vždy ověřené několika recenzemi a třeba i nějakým blogerem... Třeba nedávno jsem našli tento pension v Pavlově jménem Florian a tam se nám hrozně moc líbilo... Určitě doporučuji mrknout do něčeho takového, jako je třeba pension a nejezdit furt po hotelech, vždyť je to unavující ne? :)

  • Jo tak toto je bohužel pravda. Sám mám s jedním ubytovacím zařízením také poměrně negativní zkušenost. Konkrétně to byla Kašparova chata. Dovolená se tam sice na první pohled dá zařídit pěkná, ale bohužel opak je pravdou, tak pozor. Pro víc informací zkuste mrknout sem: https://www.kasparovachata.cz/nas-pribeh/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit