Nabízí vám dárek k nákupu? Pozor! Komplikují odstupování od smluv
-
Vánoce se blíží a já už mám jasno, co letos koupím své dceři. Objevila jsem totiž chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ které jsou pro ni jako stvořené. Hodinky mají zabudovanou GPS, takže budu přesně vědět, kde se pohybuje, což mi přináší větší klid, když jde například ven s kamarády. Skvělé je, že s nimi může i telefonovat a posílat hlasové zprávy, což nám umožňuje být v kontaktu, aniž by musela mít svůj vlastní mobil. Navíc mají SOS tlačítko, takže si může přivolat pomoc, pokud by se dostala do nějaké nepříjemné situace. Myslím, že to bude ideální dárek, který ocení nejen ona, ale i já, protože se budu cítit jistěji, když nebude zrovna doma.
-
Takto nachytat se, tak to bych teda nikdy určitě neudělala. Já si na tyhle fígle náhodou dávám pozor. Teď třeba jsem na firemnikrabicky.cz nakupovala a přišlo mi že tato firma si na nic nehraje. Prostě buď prodá nebo neprodá, je to jednoduché, nesnaží se vás do ničeho natlačit.
-
Jestli chcete někomu opravdu udělat radost k narozeninám, darujte mu a nebo jí nože xinzuo. Věřte mi že takový dárek ocení i ten největší nešika v kuchyni. No ten, kdo je v oboru, tak bude hned vědět že se také vyznáte a bude vás na rukou nosit :)
-
-
Doporučuji také dárkový poukaz na masáž v libovolné hodnotě..protože zdraví je to, o co jde nejvíce! 🙂
-
-
Doufám že když třeba nějaké květinářství mající nápis na jejich provozovně ve smyslu že bílá růže za 49 kč a k tomu zdarma zabalení mě neobere o tolik peněz jako nějaká velká firma která mně bude prodávat produkt za desítky tisíc korun. Toto je potřeba vnímat.