Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaký názor máte na hledání slev? Je lepší nakupovat podle toho co potřebuji nebo se dívat spíše podle toho na co je sleva? A kde slevy hledat? Například na dovolenou nebo elektroniku nebo prostě věci, které bývají dražší? 

  • Kéž by se tak u nás v republice rozmohla ta keto dieta  a lidé by skutečně začali jíst zdravě. tolik sacharidů kolik se sní na posezení takto večer u televize, to snad ani není možné. Jako odborné nutriční terapeutce je mi z toho někdy až nemluvno.

  • Ve skutečnosti žádné slevy ani nejsou, jen bulíkují lidi. Zboží je předražené a taky nemusíme mít všechno hned, počkám si na příznivější cenu. Už z principu to nepodporuji. Reklamy je třeba brát s velkou rezervou.
  • A proč obchodníci brečí, vždyť nás zákazníky oni sami lákají reklamními letáky na slevy
  • Veškeré "slevy"sou podvod. Ani ve slevě nenajdete položku, která by byla levnější než v loňském roce. Bavme se také o stále horší kvalitě. Dnes je za kvalitní zboží vydáváno "retro" tedy kvalita ,která by měla být samozřejmostí, ale stejně je to v potravinách něco, co by se v Německu neprodalo !!!
  • Že toho Štrupla huba nebolí, říkat takové lži! Obchodní marže v tuzemském maloobchodu se za posledních deset let zvýšila o 3,4 procentního bodu. Podle údajů Českého statistického úřadu stoupl podíl obchodní marže na tržbách za zboží mezi roky 2005 a 2015 z dvaceti na 23,4 procenta. Marže sice není zisk, ale když se podíváme na zisky obchodních řetězců, tak v roce 2014/2015 dosáhly těchto zisků: Kaufland 2,13 mld. Kč, Lídl 2,6 mld. Kč, Penny 523 mil. Kč, Geco 247 mil. Kč, Globus 349 mil. Kč, Billa 339 mil. Kč. *16*
  • Stali jsme se zebraky ve sve zemi.Lide nemaji kc na zakladni potreby,sotva na jidlo a tak slevy jim pomahaji jist syteji,mohou vic koupit...Jime samy odpad,lide trpi nemocemi,jidlo nechutna co driv,vsude same sizeniny a je tezke zit tu zdrave.Lide prezivaji v nejistote o budoucnost,v samych stresech.Driv si mohli zivot formovat,byla jistota,vyhody,akce,aby bylo lidem lip...V podnicich meli pravidelne jidlo,zakonem dane,vecere,byli kantyny,kde prodavali polevky,gril.kure,teple parky atd.,svacinarky nosili zamestnan.svaciny,nehladoveli lide v praci,co nyni a nemuseli hledat,kde se najist...Fasovali se do roka,i kdo jak potreboval,pracovni obleky zdarma,mydla,kremy,boty,uklidove prostredky atpod.Lide jsou tu podviziveni,nemaji zdrave ziviny,trpi chudokrevnosti a ml.budou mit stale vic nemoci,nebot jedi uz jen ochuceniny,E.Pribyva invalidu,lide se nachazeji tak v tezkych situacich,jsou traveny nezdravymi jidly,v kterych jsou jedy,E atd...Driv se zilo zdraveji,jidlo bylo chutne,hlidala se kvalita,byla pece o lid,nyni jen se vysavaji z lidi penize na vsem.Jsme tu klamani,sizeni,ve vsem nejhorsi,na poslednich mistech,mame nejnizsi platy v EU,vozi se k nam levne zbytky z venku,jsme odpadkovy stat.Driv duchodci dostali zdarma pred Vanocemi prispevek na uhli,v kampani se davali kila cukru zdarma odmenou,deti dostavali na Vanoce pohadkove velke kolekce,balicky mls,ovoce na Mikulase,ve skole ucebnice zdarna,sesity,tuzky...,podniky prispivali financ,detem na tabory,akce,zamestn.na rekreace,i jine akce,byly vyhody.Nyni si lide plati pomalu i vzduch,vymysleji se nesmysli,aby se z lidi tahali jen penize...a bude hur.
  • Ano, jdete tak správnou cestou. Tedˇuž zbývá jen celostátně potisknout pytlíky a krabičky se zbožím s jednotnou státní maloobchodní cenou jak jsme to prožívali v nedávné minulosti. Na př. Cukr krystal SMC 7.40 Kč. Ušetří se tak na mzdách pro zbytečné manažery i na tisku reklamních letáků. Co na to ale paragrafy o kartelových dohodách. Zbytečné obavy, ty naši zákonodárci nezištně změní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit