Přejít na výpis diskuzí
Nemovitosti nabídly jedno z nejlepších zhodnocení. Porostou dál?
4.2.2018 | red
5 příspěvků
-
Hnus této demokracie,ale bohužel napáchala tolik škody.Můj syn si našel paní ze šluknovského výběžku,každý si udělá názor na její IQ,protože byla ve 40 letech nevyzrálá , maminka jí nepřipravila pro život ve městě ani,že by se měla starat o rodinu jako to umí nyní demokratická menšina dívek a žen.Koupila si na hypotéku byt celkem ne drahý a nyní ho prodala za podstatně nižší cenu,aby poškodila dvě malé děti a syna.Je možné zrušit tento prodej .Měla divné chování a jedná se o silně nepřizpůsobivou paní a utekla k mamince.Nerespektuje rozhodnutí soudu na střídavou péči-proto ten prodej.a útěk ve 40 letech k mamince !!!do šluknovského výběžku.Maminka byla údajně vychovatelka !!! v dětském domově!!!Chudáci tamní děti!Děti se snaží odtrhnout od otce ,mimochodem velmi schopného , šikovného a i hezkého sportovce.
-
-
IQ vašeho syna nesouvisí s demokracií..Hezký den!!! *14* *14* *14*
-
-
Můj syn má dobré IQ a souvisí s demokracii,která tady není a těžko bude.Ale přetvářka je hrozná věc a to se mu stalo.Zatím nerozšířil každé druhé rozvedené demokraticky manželství,protože prokouk a tak si jí nevzal i když pozdě.Divadelní škola by jí slušela lépe ,než ekonomka.Přeji rovněž dobrý den a slunce v duši,aspoň někomu je jedno zda tady je nebo není demokracie-svítí dle svého uvážení.
-
-
Že je syn blbec a našel si nepřizpůsobivou, za to asi demokracie nemůže, ne? Co jste vlastně chtěl říct?
-
-
Pokud si myslíte,že žijete v demokracii tak já ne.Bohužel číst vás učit nebudu,to jste se měl naučit ve škole.Nepřizpůsobivá není cikánka,ale běloška se SŠ tam vystudovaná.O to je to horší co je tam za lidi.
-
-