Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakmile jsem byla na úřadě a zjistila jsem jak nákladné je v dnešní době se bavit s nějakým úředníky kvůli tomu aby zajistily přepis vozidla tak se mi nechce v ten stát vůbec věřit. To bylo slibů před volbama..

  • Nám se povedlo sehnat 4 roky ojeté auto, které mělo najeto jen 9 tisíc km. Auto jako nové za dobrou cenu a s nádherným neporušeným lakem. Tady mě napadlo, že by mělo smysl auto chránit nějakým kvalitním voskem nebo jinou ochranou laku auta. Máte zkušenost?

    • Mám zkušenost a místo vsku bych doporučil keramiku. Ta dokáže lak auta ochránit lépe a auto navíc díky tomu vypadá topově i z hlediska moc pěkného lesku a celkově vydrží déle čisté. Hodně lidí si myslí, že keramika na auto musí nutně znamenat obrovskou investici, ale ono to takhle není. Našel jsem totiž https://www.halbich.cz/korrek-pro-hydrox/ Keramický nátěr, který si dokážete aplikovat na auto sám během pár minut. Stačí auto pořádně umýt a nanést na ještě mokré auto. Pamatujte ale, že auto usíte předem zbavit dokonale všech nečistot.

  • Poradíte teda někdo prosím, kam vyrazit pro spolehlivé ojeté auto? Kam se tak po něm teda podívat? 

    • Ideální je vybrat vlastně nějaký z větších bazarů, než třeba kupovat auto na inzerát. Když koupíte auto z většího bazaru, tak na něj dostanete nějakou záruku. Navíc v autobazaru můžete pořídit prověřené auto, protože si ho vždy pečlivě kontrolují.

      • Holky já mám auto koupené z autobazaru https://www.aaaauto.cz/ už vlastně druhé auto a jezdím bez nějakých problémů. Za mě prostě paráda, vše funguje jen sednu a jezdím. 

  • Vlastně se ani nedivím že se už tolik ty vozy neprodávají. Každý kdo to měl v hlavě spočítané tak si koupil za doby ještě dobré ekonomické situace novější vůz a když dnes něco potřebuje tak si na internetu sežene díly Škoda a pak jezdí i desítky let.

  • Kdybych se měla rozhodnout co bych darovala manželovi k narozeninám za dárek spojený s autem, tak bych se určitě podívala jestli působí nějaká půjčovna tesla v Praze. To víte, on je na ta rychlá auta a na eletkřinu si ještě pořádně neudělal názor. Tak bych ho něčím obdarovala.

  • Neřešil jste náhodou někdo v poslední době pojištění na auto? Kde se vyplatí pojistit auto z hlediska povinného i havarijního pojištění? 

    • Jestli hledáte kde vyřídit pojištění výhodně, tak nedíval jste se náhodou na online srovnávač pojištění? Tam se dá najít kompletní srovnání pojišťoven na pár kliknutí. Já jsem pak i rovnou přes srovnávač pojištění vyřizovala. 

      • To jsem se nedíval, u kterého srovnávače pojištění se to teda vyplatí? Kde jste vyřizovala pojištění? 

        • Já mám dobrou zkušenost se srovnávačem pojištění https://www.klik.cz/ , díky kterému můžete ušetřit opravdu hodně peněz při sjednávání pojištění. Během pár kliků si dokážete nabídky pojištění porovnat, a když si pak nějakou z nabídek vyberete, tak můžete pojištění rovnou online sjednat. 

  • Slyšela jsem, že teď má velmi pilno autopůjčovna Brno. Chcete znát důvod? Údajně lidé v krizi nemají peníze na to, aby jim u baráku stálo nikým nepoužívané vozidlo, a tak si radši jednou za čas nějaké půjčí a mají svatý klid. Nikdo se nechce otravovat se servisem.

  • Já nedávno prodal své staré auto a místo něj jsem si koupil novější ojetinu. Musím říct, že jsem s autem zatím celkem spokojený. Jediná věc, která mě teda štve je autorádio, které funguje takříkajíc na dobré slovo. Přemýšlím ale, že do auta stejně koupím nějaké nové, které má už třeba i bluetooth. Díval jsem se a hodně se mi líbí jedno, které mají na https://www.2din.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit