Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je pravda, je mnoho podvodníků, a když čteš ty důvody, proč bych jim měla posílat ze startu peníze, tak jsou vcelku i věrohodné. Nicméně přesto jde o podvod. Taky jsem několikrát naletěla, přišla o peníze a práce žádná. No, ale poučila jsem se, teď dělám na volné noze - fotografuji - i když to nedělám pro nějaké časopisy apod., tak mi to vynáší. Prodávám je těm, kteří si zakládají nové weby a mám v úmyslu je dát k dispozici i firmám, kteří vyrábějí kryty na iphony - kdo nemá představu, tak to vypadá asi  takto . No a časem snad by mohla být nějaká výstava, focení pro časopisy apod. Jinak řečeno, dělejte, co máte rádi a postupně se vypracujete. :-)

  • Je to pravda. Spousty prací je jeden velký podvod. Mě se třeba podařilo najít dobrý přivýdělek. Ale opravdu je potřeba trochu znát nějaké základy. Píši pro firmy PR články a to mi vydělává docela dost. Pěkný přehled co do základů PR článků je tady. Tam je to hodně dobře vysvětlené.

  • ivannavratil386

    Jo, tak s tímto souhlasím. Když se řekne podnikání, tak každý hned vidí ty hromady vydělaných peněz, ale tak to není. Začátky jsou těžké a aby podnikání bylo úspěšně, tak je do něj třeba investovat. Myslím, že jednou z nejzákladnějších investic, kterou podnikatel může udělat je investice do propagace svého podnikání. :)

  • ivanka386

    Souhlasím, většina podobných nabídek na práci z domova je podvod. Nedávno jsem ale narazila na toto: https://www.prokliky.cz/ Mělo by jít o to, že člověk dostane peníze za klikání. Nemáte s tím náhodou někdo nějakou zkušenost? díky. 

  • Podvodníků, kteří nabízejí práci z domova, je nespočet. Pak to lidi odradí a po takové práci přestanou pátrat, protože je to úplně znechutí, ale dá se najít. Konkrétně můžete dělat třeba překladatele, grafika, stříhat videa, programovat.. oborů je plno, stačí se tomu otevřít, a posléze se dobře informovat. Já na toto téma četla dobrý článek zde.

  • Mám zájem o dom.práci.
  • Text Vašeho příspěvkuDobrý den zajímám se o přivýdělky na internetu a narazil jsem na stránku, ve které jsou různé druhy přivýdělků, každý je stručně popsaný. Stránka je jednoduchá každý, se v ní vyzná mě pomohla tak snad pomůže i Vám.

    http://penizepresnet.webnode.cz/

    Stránka je nová 2016 a informace jsou aktuální a přesné!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit