Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat na vaši zkušenost ohledně sjednávání cestovního pojištění. Můžete mi někdo poradit, kde se dá pojištění sehnat za rozumnou cenu i rozumných podmínek? 

    • Já když někam cestuji, tak rozhodně chci cestovat v klidu, a proto jsem si vždy zajistila pojištění přes online srovnávač pojištění https://www.klik.cz/cestovni-pojisteni/ , kde si během pár kliknutí dokážete zjistit nabídky od všech pojišťoven. Díky tomu můžete opravdu hodně ušetřit a navíc si pojištění dokážete kompletně sjednat online od počítače. 

  • No, my letos nakonec raději asi nikam do zahraničí jezdit nebudeme. Spíš si dovolenou uděláme někde tady u nás. Děti bychom nejspíš chtěli vzít do nějakého kempu a třeba koncem prázdnin bychom si s manželem ještě rádi udělali takovou menší dovču sami dva. Já bych se po delší době ráda podívala do Prahy. Právě tam bych třeba moc ráda zkusila erotické masáže Praha.

  • Já bych už s cestovkou asi nikam nejel. Letos jsme původně chtěli někam do zahraničí, ale nakonec jsme si řekli, že raději zůstaneme tady u nás. Před pár lety jsem na https://armik.cz/ nakoupil plno věcí na kempování a leží to doma nevyužité, tak jsem si říkal, že by nemuselo být špatné letos jet na dovču třeba do nějakého kempu.

    • Tak já mám zase jinou zkušenost. Tento rok jsem byla s exim tours v Itálii a nemůžu si na nic stěžovat. V letadle nám dali i noviny a časopisy, tak jsem si přečetla horoskop a zprávy a za chvíli jsme byli na místě. Na letišti už čekal autobus. Hotel byl také skvělý. Měli jsme all inclusive. V kempu vás to vyjde stejně jako si nějak zaletět! 😐

  • sanskrybastr

    Taky teda mnohem raději jezdím na vlastní pěst. Cestovkám nějak nevěřím. Zrovna letos jsem takto jel do Itálie a musím říct, že ta dovolená vyšla přesně podle mých představ. Ve finále mě to vlastně ani nevyšlo tak draho, jak jsem předpokládal, což je super. :-)

    • ivanka386

      Naprostý souhlas. Dovolená v Itálii nutně nemusí stát majlant pokud člověk ví jak na to. Taky raději jezdíme na vlastní pěst. Hodně se dá ušetřit třeba na ubytování. Právě to jsme si my letos zařizovali přes https://cz.italicarentals.com/ a nevyšlo nás to nijak zvlášť draho.

    • My právě přemýšlíme, že bychom letos dovolenou přes cestovku vyzkoušeli. Jako jediné v úvahu letos připadá asi Chorvatsko, nikam jinam bych se asi nevydával. Co jsem se koukal, tak se už teď dají najít docela zajímavé zájezdy, viz třeba https://sbalaval.cz/chorvatsko/200060394-bluesun-hotel-soline.html

  • ivannavratil386

    No, my už raději přes cestovku na dovolenou nejezdíme. Před pár lety jsme s jednou cestovkou jeli do Itálie a ta dovolená teda nebyla nic moc. Myslím si, že cestovat na vlastní pěst je mnohem lepší. Právě tak se zrovna letos chystáme vydat na dovolenou do Chorvatska.

  • Dovolená od EximTours!! Horor který by nechtěl zažít ani zkušený cestovatel.. k zblití od EximTours.... https://www.hororovadovolena.cz/ *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit