Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dovolená od EximTours!! Horor který by nechtěl zažít ani zkušený cestovatel.. k zblití od EximTours.... https://www.hororovadovolena.cz/ *12*
  • sanskrybastr

    Taky teda mnohem raději jezdím na vlastní pěst. Cestovkám nějak nevěřím. Zrovna letos jsem takto jel do Itálie a musím říct, že ta dovolená vyšla přesně podle mých představ. Ve finále mě to vlastně ani nevyšlo tak draho, jak jsem předpokládal, což je super. :-)

    • ivanka386

      Naprostý souhlas. Dovolená v Itálii nutně nemusí stát majlant pokud člověk ví jak na to. Taky raději jezdíme na vlastní pěst. Hodně se dá ušetřit třeba na ubytování. Právě to jsme si my letos zařizovali přes https://cz.italicarentals.com/ a nevyšlo nás to nijak zvlášť draho.

    • My právě přemýšlíme, že bychom letos dovolenou přes cestovku vyzkoušeli. Jako jediné v úvahu letos připadá asi Chorvatsko, nikam jinam bych se asi nevydával. Co jsem se koukal, tak se už teď dají najít docela zajímavé zájezdy, viz třeba https://sbalaval.cz/chorvatsko/200060394-bluesun-hotel-soline.html

  • ivannavratil386

    No, my už raději přes cestovku na dovolenou nejezdíme. Před pár lety jsme s jednou cestovkou jeli do Itálie a ta dovolená teda nebyla nic moc. Myslím si, že cestovat na vlastní pěst je mnohem lepší. Právě tak se zrovna letos chystáme vydat na dovolenou do Chorvatska.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit