Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych při prodeji bytu v Brně opravdu velmi nerad udělal něco špatně. Proto dost zvažují vzít si na prodej realitní kancelář. Která realitka v Brně je dobrá? Máte prosím někdo s prodeje zkušenosti? 

    • Já jsem měla s manželem velké štěstí na výběr realitky. Už 14 dní od první schůzky bylo zarezervováno a vše prostě proběhlo hladce. Peníze přesně dle smlouvy na den přesně na účtu, prostě paráda. Nikdy bych se asi nepustila do prodeje bez realitní kanceláře. 

      • A to jste řešila ten prodej v Brně? Nebo někde jinde? Budu muset asi najít nějakou slušnou realitní kancelář z Brna. 

        • Slušnou a hlavně spolehlivou hledejte. A jestli ji hledat nechcete, tak já můžu za sebe doporučit tu, se kterou jsem to řešil já https://www.vysnenydum.cz/

  • Tady těch věcí kolem prodeje je strašně moc a myslím si, že je celkem jednoduché, aby člověk mohl udělat chybu.  Ideální je vzít si při koupi nemovitosti realitní kancelář, která prodej provede bez zbytečných chyb. Našel jsem si realitní kancelář https://realityprahacz.cz/ a vše bylo v klidu. 

  • Já jsem z prodeje bytu co jsem měla ve Zlíně měla celkem strach, ale nakonec to vše dobře dopadlo Mohu tak říct, že se to vyplatí víc, než to řešit s realitkou, protože člověk pak z toho má i víc peněz. Důležité však je, jak byt vypadá. Bylo to dědictví o dědovi. V bytě bylo spousta nepořádku, tak jsem si našla firmu ze Zlína https://vyklizenizlincz.cz/ , která se specializuje na vyklízení bytů i na malování. Nechala jsem je to tedy vyklidit a vymalovat a byt se mi tak podařilo velice rychle prodat. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit