Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, my se budeme pouštět do nové elektroinstalace. Jelikož máme interiér v duchu 80 let, tak bych rád někde koupil nové ale na pohled staré vypínače a zásuvky. Případně nevíte, jestli by se u těch starých dalo jen vyměnit vnitřek? 

    • Koupil jsem retro vypínače a zásuvky, které vypadají stejně jako ty z keramiky jen jsem je sehnal mnohem levněji. Vybral jsem si je v krásné bílé, doporučím mrknout https://www.kliklap.cz/zasuvka-kulata-blankytne-modra/ Vypínač nasadíte do každé standartní elektroinstalační krabičky co máte nachystanou ve zdi pro montáž vypínačů a zásuvek. 

      • Dobrý večer, můžu se zeptat, jak vám fungují? Čtu všude spíš špatné recenze, ale hrozně se mi líbí a stále o nich uvažuji...

  • Co se týče těch revizí, tak si pamatuji, že majitel našeho starého bytu na toto byl dost důkladný. Například jestli je v pořádku elektřina kontroloval pravidelně. Pamatuji si, že párkrát nám i nechával měnit nějaké vypínače a takové věci. Teď už bydlíme ve vlastním domě a tady se o takové věci musíme starat sami. 

  • ačkoli jsou revize nepříjemné, tak jsou nutné a mnohdy vám pomohou najít závadu dříve, než dojde ke špatnému konci... Samozřejmě ne, že by to mělo přímé nebezpečí na život, ale i tak je to důležité, hlavně pokud jde o vaši nemovitost... Když už tedy budete mít objednanou revizi, tak se také podle toho připravte. Jsou různé články o tom (např.: http://www.svkol.cz/revize-elektroinstalaci-se-pripravit), které vám napoví co a jak dělat :)
    Tak přeji zdar a úspěšnou kontrolu všem majitelům domů a bytů :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit