Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde se dá sehnat výhodné pojištění při plánované dovolené do zahraničí? Jakou máte s pojišťovnami prosím zkušenost? 

    • Nám se povedlo už víckrát sehnat výhodně pojištění online na srovnávači pojištění. Výhodně a hlavně z domu, nemusíte ani nikam chodit a dá se to zařídit dost rychle. 

      • Pokud bych se teda na nějaký ten srovnávač pojištění podívala a našla si tam porovnání, pak si vybrala některou z nabídek tak co potom? Jak se to vyřizuje? Taky online? 

        • Nejlepší bude, když se na srovnávač pojištění podíváte https://www.klik.cz/cestovni-pojisteni/ Porovnání pojištění si zjistíte během pár minut. Když se vám bude některá z nabídek líbit, tak si ho můžete rovnou online vyřídit. Nemusíte chodit nikde nic podepisovat. Naprosto postačí, když pojištění zaplatíte online a tím se vlastně stane platné od data, od kterého si vyberete při vyřizování pojištění. 

  • Jojo, my taky většinou jezdíme lyžovat do zahraničí. Nejraději mám asi Rakousko. Právě tam jsme byli minulý rok a super. Jen mě trochu štvalo, že jsem neměl s sebou své lyže. Místo nich jsem si musel od https://www.lyze-go-home.cz/ půjčit jiné.

  • ivanka386

    Tak to já bych se teda bez pojištění určitě na hory nevydávala. Hlavně teda bez cestovního pojištění. To mi připomíná, že bych ho už měla pomalu začít zařizovat, protože začátkem příštího měsíce chceme jet na hory do Itálie. Nejspíš ale zase sjednám toto cestovní pojištění https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-do-zahranici-sbaleno stejně jako minulý rok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit