Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, tak nyní ještě pohádku s důchodem o cikánech a přivandrovalcích s vírou v Alláha, jak jim se bude počítat důchod, když nejsou již nyní schopni dosáhnout počet odpracovaných leta a ani jeho poloviny.
  • Máte tam chybu. Paní v druhém případu by s osobním vyměřovacím základem 77 000 Kč měla důchod podstatně vyšší.
  • Neuvěřitelný blábol.Já neměl v úmyslu jít do důchodu v 59 letech,ale když jsem byl demokraticky a svobodně vyhozen hromadně z práce.3 roky na ÚP tak by mi mohla moje kdysi vlast políbit dnes demokraticky zadel.
    • Buďte rád, že jste byl vyhozen demokraticky. Mého tátu vyhodili z práce jen proto, že si vzal dceru kulaka. To nebylo vše. Následovalo vystěhování z vlastního domu, dědečkovo věznění a to jen proto, že odmítl dát statek státu a vydržel hospodařit ve velkých těžkostech až do roku 1957. A co se týče vaší " kdysi vlasti ", tak co byste říkal tomu, že dědečkova matka, moje prababička kdysi věnovala velkou část peněz na republiku v roce 1918, založila v obci hřbitov, na který dala svůj pozemek. Za to vše jí nová republika umístila bronzovou desku na místním hřbitově. Pak přišla ta další "nová doba". Desku odstranili v roce 1948, pak ji někde na národním výboru našli a znovu umístili v roce 1989. To ovšem nová doba už zplodila takové zmetky, že deska byla ukradena a odevzdána do sběru.
      Teď tam visí náhradní plastová. Berte to tak, že se jste byl jedním z těch, které to postihlo, já taky, ale nestěžuji si. Důchod pobírám od roku 2008 a i přes jeho krácení za předčasný odchod si nestěžuji. Spíš mi vadí jiné věci.
      • Já jsem zvyklý dívat se na věci před sebou ,ne za sebou.Já si stěžuji,protože jsem měl povolání,které jsem musel každé tři roky obhajovat a pak přišel blb,který nás hromadně vyhodil,aby si tam natahal kamarády.Jinak jste měl stejný osud,já byl vystěhován do 72 hodin a moje teta ze smíšeného manželství dokonce odsunuta.Veškerá svinstva se dělají kvůli ukradení majetku viz.dnešní exekutoři.N8M majetek nebyl vrácen.
        • Jinak s Vámi souhlasím. Vždy přijdou v každé době noví predátoři, aby něco urvali.
          Taky se mi to nelíbí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit