Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My jsme si letošního Valentýna taky užili :-) . Dala jsem si záležet, aby byl večer perfektní, takže jsem koupila víno, sýry a nějaké další dobroty, uvařila jsem večeři, vybrala jsem film a zaplatila jsem nám wellness pobyt na březen. Manžel se taky vytáhl. Koupil mi nádherný náramek :-) .

  • Já nevybírám dárky podle toho kolik stojí, ale tak abych dotyčnému udělala radost. Teď se mi povedlo sehnat pro přítele pěkný dárek na Valentýna. Koupila jsem pro něj chytré hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-silentwatch-5-pro-stribrna-s-kovovym-reminkem-silikonovy-reminek/ Vypadají super a hlavně mají velkou spoustu funkcí. 

  • Můžete mi někdo poradit s výběrem dárku pro přítelkyni na Valentýna? Je vhodné na prvního valentýna dávat hned šperk? 

    • Proč by nebylo? To není přece nikde napsané, co se může a co
      se nemůže ne? Já už mám na letošní rok nachystaný dárek. Raději jsem to začal
      řešit hned po novém roce, abych pak na poslední chvíli nezapomenul. Koupil jsem
      jí provázkový náramek s diamantem. Vypadá velice pěkně a moderně. 

      • Tak pokud je to náramek s diamantem, tak to bylo asi taky hodně drahé ne? 

        • Není to zase tak drahé, jak by se mohlo zdát. Já jsem provázkový náramek koupil za 5 tisíc. Je to podle velikosti kamínku. Podívejte se na stránky obchodu https://www.tiami.cz/naramky/ Prodívají tam šperky s laboratorním diamantem, který je velmi pěkný a kvalitní jako klasický těžený diamant. Jen k jeho získání není zapotřebí těžká lidská práce, vzniká za speciálních podmínek v laboratoři, které simulují přírodní proces. 

  •  Super inspirace. Každý rok už nevím co vymýšlet, ale zážitkové dárky jsem ještě nezkoušela. Rychlá auta miluje. Tenhle rok jsem nám pořídila super párová trička na https://www.vyrobsitricko.cz/tricka-s-potiskem/vse/pary/ ale příští rok bych mohla zkusit projížďku třeba ze slevomatu nebo skrz https://skrz.cz/zazitky-auta.  Děkuji za skvělý nápad.

  • My máme letos ohledně Valentýna s mužem celkem jasno. Na https://www.daen.cz/romanticke-pobyty se nám totiž podařilo najít takový romantický pobyt pro dva, tak si společně uděláme hezký víkend. Už se na to neskutečně těším. :-) 

  • sanskrybastr

    Myslím si, že pěkné tipy na valentýnské dárky. Díky za inspiraci. Musím říct, že třeba u nás byl letošní Valentýn opravdu neobyčejný. S přítelkyní jsme si totiž jako takový společný valentýnský dárek objednali BDSM pomůcky z https://www.eroticsexshop.cz/ Ty se postaraly o to, že na letošního Valentýna ani jeden z nás jen tak nezapomene.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit