Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ono záleží v jakém oboru člověk chce podnikat. Stejně je vždy nejtěžší sehnat peníze do začátku. Kamarádka si teď například otevírala restauraci a byla ráda, že se jí na to vůbec podařilo získat půjčku. Potřebovala peníze na veškeré gastro zařízení. Co vím, tak to nakonec kupovala od https://www.atfornax.cz/ Splácet to ale bude dlouho, tak doufám, že jí business půjde tak, jak si představuje. :)


  • Já jsem
    si chtěl vždy založit vlastní malou firmu, ale ještě jsem se neodhodlal. Můj
    známý mi ale nedávno řekl o společnosti officetime .cz , která
    nabízí nejen založení firmy, ale hlavně i možnost pronajmutí virtuálního
    sídla. To mě tak nakoplo, že už po novém roce se do toho vrhnu naplno.

  • Zdravím. Měl bych takový dotaz. Sám už podnikám několik let a za tu dobu se mi tu nashromáždila hromada dokumentů, které už jsou zbytečné a potřeboval bych se jich zbavit. Bohužel ale nemám skartovačku, tak mě napadlo si zkusit vyhledat "skartace dokumentů Praha" jestli se tímto náhodou nezabývá nějaká firma a narazil jsem na http://ekoskart.eu/ Nemá s nimi náhodou někdo zkušenost? Díky.

  • macinan

    Tak to je super. Myslím si, že spousta mladých začínajících podnikatelů takovou pomoc v začátcích určitě ocení. Přecejen ty začátky jsou asi ze všeho nejtěžší. Sama moc dobře vím, jaké to je. Když jsem s podnikáním začínala já, tak jsem to také neměla úplně jednoduché, ale vše jsem naštěstí zvládla a teď mám dokonce i svůj vlastní eshop na prestashopu.

    • joskadevatej

      Moje žena má také svůj vlastní eshop a co vím, tak tedy hlavně v začátcích měla hodně problém s nedostatkem zákazníků. Právě kvůli tomu se rozhodla investovat nějaké peníze do internetové reklamy a prý to šíleně pomohlo. Pokud se nepletu, tak jí vše ohledně reklamy zařizoval tento PPC specialista.

      • sanskrybastr

        To zní docela dobře. O investici do internetové reklamy už nějakou dobu taktéž uvažuji. Díky za tip. Prvně bych ale rád investoval do nějaké lokální reklamy na svůj podnik, protože bych byl rád, aby se o něm lidé v mém městě dozvěděli. Přemýšlel jsem například nad takovými těmi projektory na projekce loga firmy, které dělá https://www.visap.cz/ Nemá s nimi někdo zkušenost?

        • ivanka386

          A nebyla by ve vašem případě třeba lepší nějaká reklama v novinách? Z vlastní zkušenosti můžu říct, že to je docela účinná forma propagace. Mně například s propagací mé firmy hodně pomohly tyto inzertní noviny Tábor: https://www.abcinzert.cz/ Zkuste mrknout.

        • S tímto zkušenost nemám, nicméně si myslím, že skvělá forma reklamy mohou být například i reklamní plachty. Ty navíc ani nejsou tak drahé. Já sama si nechávala několik takových plachet vyrábět pro svůj obchod a nevyšlo mě to nijak draho. O výrobu se mi postarali tady: https://www.e-abctiskarna.cz/bannery/reklamni-plachty/

  • ivannavratil386
    Parádní článek. Díky moc! Já bych všem začínajícím podnikatelům určitě doporučil ještě možnost tzv. offshore podnikání. Je to finančně mnohem výhodnější, než například založení klasického s.r.o. u nás. V případě, že by to někoho zajímalo, doporučuji mrknout například sem: http://dokasy.cz/danovou-optimalizaci-bez-rizika-pokuty/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit