Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V dnešní době a cenách energií už jsem přestal váhat a nechal jsem si fotovoltaickou elektrárnu dát na střechu. Vybral jsem si ji od firmy https://fotovoltaikabenekovesco.cz/ Jsem spokojený, pořídil jsem ji s dotací pod dvě stě tisíc a to si myslím, že je docela dost fajn cena. 

  • ivannavratil386

    Nad tím, že bych si na střechu pořídil solární panely jsem taktéž uvažoval. Nakonec z toho ale sešlo, protože v mém případě nakonec vyhrála zelená střecha. Mám ji teď už druhým rokem a musím říct, že zatím si ji nemohu vynachválit. Pokud nad něčím takovým také přemýšlíte, tak můžu jedině doporučit. :)

    • ivanka386

      Můžu se zeptat jak máte u zelené střechy vyřešenou izolaci? Taky nad ní uvažujeme, ale právě s tou izolací si nevíme rady. Někde jsem četla, že by na to měla stačit nopová folie. Ta se dá sehnat třeba tady https://www.agrotex.cz/katalog/cz/zbozi-2/nopove-folie Myslíte, že tomu tak je? Jak to máte vy? Díky.

    • Zelená střecha nevypadá vůbec špatně. Když jsme dělali renovaci našeho domu, tak jsme o ní také docela uvažovali. Nakonec z toho ale sešlo a nechali jsme si na střechu dát dřevěné šindele od https://www.sindel-stresni.cz/drdlik-vyroba-dreveneho-stipaneho-sindele Zatím spokojenost. :-)

      • S tím střešním šindelem jste mě docela inspiroval. My se taky chystáme brzy dělat novou střechu a myslím, že právě šindel by se na ni skvěle hodil. Prvně ale musíme dořešit střešní izolaci. Tu se chystáme dělat v rámci několika týdnů. Zatím to vypadá tak, že se nám o všechno postarají http://www.strechytomi.cz/izolace-strech-cesky-krumlov-jizni-cechy.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit