Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na státní půjčky už jsem se díval a je to rozhodně zajímavá možnost jak mohou mladí financovat svoje bydlení. Nevím však jak moc s tím bude papírování. Něco takového může člověka totiž dost odradit.

  • Dobrý den chci se zeptat mam rodiny dům na hypotéku zatim bez kolaudace bydlím tam s pritelkiny a malou dcerou chteli bychom získat státní půjčku na dostavbu 600 tisíc je možnost ze ji získáme dekuji kadlec
  • Staré dobré byty za socialismu. Tehdy se rozdávaly skoro každému, stačilo splnit určité podmínky pro bydlení. Dnes jsou to bohužel samé hypotéky na bydlení a častokrát má člověk hlavu v smutku. Abychom předešli některým nesrovnalostem při požádáni o úvěr, je dobré se řídit některými zaručenými pravidly. Některé jsem našla i zde: http://domov21.cz/na-bydleni-jsou-nejvyhodnejsi-a-take-nejtypictejsi-bankovni-pujcky/ Mrkněte se na to prosím! Pokud vám něco chybí, dejte vědět.
  • Prosím, kde najdu formulář, nebo kam zajít pro více informací?
  • Narození nebo osvojení dítěte presentovat jako mimořádnou událost je zvrhlost! Bohužel tak je nastaven Evropský sociální model převzatý V. Klausem do naší legislativy v 90. letech (daňové a sociální zákony). Cesta z toho sociálního pekla pro pracující občany existuje, je ale znemožněna bankami a jejich penzijními fondy, které stále ještě chtějí, stejně jako A. Babiš s jeho klinikami asistované reprodukce, na demografické krizi profitovat.
  • Půjčky, půjčky, půjčky...Proč jsou ty všechny reklamy které do nich nutí? Bankovnictví má problém...Ony totiž všechny finance jsou vlastně jen virtuální. Skutečné a použitelné jsou jen ty získané z Vašich úroků. Dnešní finance jsou jen nafouknutá bublina ničeho. Vlastně nejsou...Divné že? Proto dnešní svět už snad všech států co podléhají vazalsky bankám má obrovské dluhy, imaginace.. Je vlastně jen potřebné udržovat nezbytně nutnou finanční výši "stáda". Mět to stále pod kontrolou. Řízená moc, ovládat a manipulovat. Taková zajímavá hra, vlastně podvod, hra na schovávanou...Vymyšlená taktika a svět"blahobytu"přestává fungovat, ztrácí dech. Co dál když stagnuje a ztrácí tím rovnováhu, jak z toho ven? Doposud se to řešilo aby nastal nějaký chaos a zmatek. Zamíchat opět těmi finančními kartami aby se náhodou ovládané lidstvo nedozvědělo že ty"falešné hráče" vlastně nepotřebují...Nejlépe by se hodil rozsáhlý masakr válečného konfliktu. Proč? Aby se nestalo že finanční hrátky vazalské lidstvo začne chápat jak to vlastně funguje. To by pak ztratily špičky monopolů a bank kontrolu. A nedej bože byly prokouknuty jejich praktiky a vliv, ztráta kontroly a moci ovládání...Aby se dobře a v klidu panovalo je potřeba rozeštvávat davy, jedni proti druhým, otroky a otrokáře v iluzi chodu a pohybu financí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit