Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No pokud si už vymyslíte takové krásné věci na zahradu tak si ještě dobře rozmyslete jak budete řešit nějaké ošetření. Mám na mysli abyste nezapomněli třeba ani na filtrace jezírek. To víte, všechno má svůj čas, ale tohle je třeba řešit v zárodku.

  • Najít si v dnešní době nějaké ty peníze na to aby se udělal kompletně nový systém zavlažování takto chce teda odvahu. Nechápu jak někdo může mít vlastně takové peníze na to chodit jednou za čas do restaurace, natož pak si dovolit něco na baráku.

  • Napadlo by vás že taková zatravňovací dlažba se bude vyplácet i na sídlišti? Určitě ne, že. To je takový lifehack na to naše zalévání růží které musíme absolvovat každý den a už nás to ale opravdu nebaví. Stejně tam nikdy nic nevyroste, tak aspoň budeme mít hezkou trávu no.

  • Když se teď tak zpětně dívám na to, co si na naší zahradě cením asi nejvíce, tak je to rozhodně ten vzhled. Jednak máme krásný anglický trávník a druhak moc pěkné jezírko. Tam musím připomenout že bez jezírkového čerpadla bych si asi ideální zahradu ani nedovedla v dnešní době představit.

  • Bydlíme na Praze 9. Přesněji tedy na výpadovce na Kolín. Chtěli jsme si teď půjčit nějaké nářadí, ale nechtěla jsem pobíhat po sousedech, od jednich si půjčovat kladivo, jiní zase vrtačku. Našli jsme si na telefonech proto půjčovna nářadí praha 9 a první odkaz (neplacený), který na nás vyskočil, byl https://www.isermat.cz/

  • Prima to jsem moc ráda, že tyhle věci teď už vím. Dělala jsem si s tím hodně starosti. Protože jsem si myslela, že na to potřebuju oběhat úřadů jako blázen a já nevím co. To bych mohla doma pak zkusit i rozřezat a zkusit ho někomu nabídnout na dřevo. Nebo je to blbost? Mohl by pak použít okružní pilu na zpracování dřeva.

  • ivannavratil386

    Díky za info. To je určitě dobré vědět. Jak to tak vidím, tak já letos nejspíš budu muset pokácet starý smrk, který máme vedle domu. Začínám mít totiž trochu strach, že by nám totiž během podzimních vichřic mohl poničit dům. Nejspíš se do toho pustím příští měsíc. Prvně si na to ale budu muset pořídit to správné ruční nářadí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit