Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravim Vas, moja osobna skusenost je s firmou eTuls s.r.o. , poskytuju sidlo v Bratislave na dvoch adresach (stare mesto a ruzinov), adresy su fajn, stoji to 9€ mesacne a je tam vsetko v cene. Najlepsie je natom to ze na schranke tam neni milion dalsich firiem ako u konkurencie, to fakt nevyzera dobre. Virtualne sidlo v Bratislave za 9€ je podla mna velmi prijatelna a slusna cena, ktora vas nezrujnuje.

    • Díky za tip. Ta cena opravdu není špatná. Sám jsem si nedávno také zařizoval virtuální sídlo firmy. Nakonec jsem si ho přes https://sidlofirmypraha5.cz/ zařídil na adrese na Praze 5. Mám to za necelou stovku měsíčně, což jsou pokud se nepletu necelá 2 eura. Nabízí tam i dražší možnosti, ale toto pro mé potřeby úplně bohatě stačí.

  • tarpedivan

    Já nad takovou virtuální kanceláří také uvažoval. Nakonec jsem si ale řekl, že v mém případě bude lepší, když si zařídím home office. Domácí kancelář už mám teď víceméně hotovou. Jediné co zbývá je dokoupit osvětlení. Jak to tak vidím, tak právě to nejspíš objednám odtud: https://www.luxo.cz/led-osvetleni-dle-umisteni/do-kancelare/

  • Zajímám se o virtuální kanceláře, zaujalo mě toto. Máte zkušenosti? A co klienti, nevadí jim virtuální kancelář? Jak berou zjištění, že podnikatel nemá vlastní sídlo? Vypadá to lákavě, nejsou nějaká omezení nebo něco na co si dát pozor? 
    • ivanka386

      Zdravím. Osobní zkušenost nemám, ale co jsem se dívala na stránky, tak vypadají celkem solidně. Jestli můžu doporučit, tak já si zařizovala virtuální sídlo firmy přes https://www.sidlo.biz/ a stěžovat si rozhodně nemohu. Nabízí dokonce i virtuální kancelář v Brně, což je pro mě velká výhoda.

  • Virtuální kanceláře jsou opravdu užitečnou věcí, pokud nepotřebujete normální kanceláře. Dá se tím ušetřit hodně peněz, nehledě na to, že sídlo firmy například v Praze zní líp, než někde na vsi.
    • Pokud by to někoho zajímalo, tak vám pomohou zařídit sídlo firmy tady: http://www.sidlofirmy-praha.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit