Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takové zdražení si přece nemůžeme nechat líbit ne? Kde jsou ty doby, kdy mi babička pomáhala s vařením. To jsme dělali třeba https://mlsnavarecka.cz/hrnickova-babovka-mramorova/ hrníčkovou bábovku a ona mi ještě u toho stíhala vykládat o tom, jak se za války pobíhalo po poli a schovávalo se do válečných krytů. To byla vždy vášnivá debata.

  • No, to mi příjde jako pěkná nehoráznost. Zvlášť pokud vezmu v potaz, jak nekvalitní ta voda třeba tady u nás je. My ji třeba musíme filtrovat přes filtrační lahev z https://www.penepex.cz/kategorie/filtracni-konvice-a-lahve/filtracni-lahve/ aby se vůbec dala pít.

  • opravdu nevím kdo ,co srovnává,v r. 1960 babí s dědou dostali nový byt,ne panelák nájem s vodou topením (dálkové)s elektřinou,byla tam karma,na vaření všude parkety,někde kolem 80 m2 136 korun za měsíc.Babička měla plat 950 korun,děda 1800 korun.Dnes je hůř,jak za komunistů a ti veksláci,kteří se flákali a měli štempl v občance na důchodce,nám teď vládnou, no jejich děti a jejich vnuci.Jen mi prosím vás neříkejte,že jsou narvané obchody,ale čeho ? to se opravdu nedá žrát.Jen tak naokraj taky jsme létali do Bulharska 3 děti 2 dospělí plná penze za 4500 korun,přes ROH

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit