Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se vám někomu podařilo dostat výpovědˇ, která by byla neoprávněná? Máte někdo zkušenost s tím prosím?

    • Bohužel mám a není to nic příjemného, když najednou za ty roky obětavé práce s vám takhle vyběhnou. Cítila jsem hroznou zlost a rozhodně jsem se chtěl bránit. Jenže jak sám? Není to lehké. Trochu jsem ale hledal na internetu a našel jsem společnost https://neplatnyvyhazov.cz/ , která přesně tohle řeší. Celou situaci zdarma posoudí a když usoudí, že se opravdu jedná o neoprávněnou výpověď, tak to za vás mohou se zaměstnavatelem a pak případně i v soudním sporu řešit.

  • Super článek. Já si bohužel myslím, že velká část zaměstnavatelů počítá s tím, že zaměstnanci neznají svá práva a bohužel toho takto využívají. A nejhorší na tom je to, že jim to často i prochází. Právě proto je dobré se jako zaměstnanec se svými právy seznámit. Docela dobře to mají shrnuto například v tomto článku.

  • ivannavratil386

    Mockrát díky za článek. Právě o to odstupné jsem se sám málem také připravil, když mě vyhodili z mé minulé práce. Ještě štěstí, že mě na to upozornil jeden můj kamarád. Každopádně do té práce bych se už znovu nevrátil. Bylo to tam strašné. Hlavně tedy díky vedení firmy. V dnešní době se dají určitě sehnat mnohem lepší pracovní nabídky.

  • Již delší dobu si aktivně hledám novou práci, jelikož ta stávající mě dostatečně neuspokojuje. Budoucí zaměstnavatel po mně však požaduje dřívější nástup do zaměstnání než je výpovědní doba. Co mohu udělat? Na https://www.1job.cz/prispevek/jak-podat-vypoved-ze-zamestnani-dohodou jsem se dočetla, že je možné dát výpověď dohodou, kdy se lze se zaměstnavatelem dohodnout na dřívějším termínu. Co mám ale dělat, když zaměstnavatel bude na výpovědní době trvat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit