Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sporte komerčně po roce spoření dostanete vklad zpět a pak každý měsíc 10% sporite 90% dostáváte zcela pravidelně.
  • 2018 - vyučtování penzijka u Č.spořitelny , docela jsem zažila šok , poněvadž je tam míň,než co jsem tam vložila ! Přišla jsem během dvou let o 8 000 ! Jsem důchodce a taková suma je pro mne hodně peněz.
    A to budou pořád tvrdit , že lidi o své vložené peníze nepřijdou? *10*
    Je to zlodějna posvěcená státem ! *10* *16* Již nikdy víc ! Lidi lákají na státní příspěvek,ale ten vám stejně seberou,takže o čem to je ?!! *10* *16* *16* *16* *16* *16*
    Máte ještě někdo s tímto vynikajícím zlodějským fondem negativní zkušenosti?
    Ozvěte se,ať lidi ví,co jim hrozí ! *7*
  • Nechci nic říkat, ale podle mě je už dobrý krok, že si větší procento vůbec něco odkládá. Ve svém okolí mám spoustu lidí, kteří tohle téma absolutně neřeší a asi to nechávají na osud, ale člověk zadarmo nic nedostane, logicky. Sám se ve světe ekonomiky a peněz celkově neorientuju natolik abych dával nějaké moudra. Mám člověka od partners kterej mi dost věcí osvětluje a spravuje mi peníze už několik let. A když člověk ví, kam peníze investovat, kde budou narůstat tak tolik nezáleží na částce, logicky čím víc, tím lepší budoucnost. Jenže spousta rodin žije na dřen a nejsou schopni. Myslím si, že je dobré mít rozjeto víc smluv ruzných druhů, tím pádem někde investuji a může to být jak na houpačce, ale někde je jisté spoření. Lidé v dnešní době spíš mají v tomhle nedostatky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit