Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pracoval jste někdo někdy pro dodavatele energií, na pozici obchoďáka? Máte někdo prosím zkušenosti?

    • Já pracuji už několik let u dodavatele energií armex energy, jsem tam opravdu velice spokojený, konečně mám zase čas na rodinu i přátele, a přes to si každý měsíc vydělám dostatek.

      • Takže Vám chodí peníze vždy včas? dá se tam tedy dobře vydělat? je to namáhavá práce?

        • Ano peníze mi chodí vždy včas, pokud se budete snažit, tak jako asi v každé práci, tak si dokážete vydělat opravdu hodně, doporučuji se podívat přímo na jejich stránky, pro nábor nových zaměstnanců nabor.armexenergy .cz

  • Já dodavatele elektřiny původně měnit ani nechtěl, ale náhodou jsem na internetu objevil společnost Epet, příčemž jsem na jejich webu zjistil, že bych s nimi každý rok na elektřině ušetřil skoro dvacet tisíc. Proto jsem si rovnou nechal poslat konkrétní návrh, následně podepsal smlouvu a o celý přepis už se pak postarali oni.
    • joskadevatej

      Takže jste s nimi spokojen? Já o nich nikdy neslyšel, ale právě přemýšlím o změně dodavatele elektřiny a když jsem se díval na srovnání dodavatelů na https://www.usetreno.cz/ tak mi vyšli ze všech asi nejlépe. Myslíte, že k nim mám tedy přejít? 

  • Já si dával pozor akorát na to kdy mi končí smlouva, nic víc jsem nevěděl co si hlídat a pak jsem to předal svému novému dodavateli, kterého jsem předběžně oslovil, že bych měl zájem od něj odebírat plyn s elektrikou. Bohemka to pak celá až do konce vyřídila za mě a pak si mě k sobě i převedla, Proces pro mě byl v podstatě nepostřehnutelnou záležitostí.
  • Za každou cenu ušetřit pět korun, i když vás v důsledku odrbou... Stejně těch pět korun pak zahodíte, co radši místo vynakládání úsilí do výběru nejlevnějšího dodavatele *doplňcokoliv*, věnovat čas tomu, nastudovat si něco o investování - například zde http://www.investice.cz/ ... Myslím, že se pak peníze vrátí mnohonásobně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit