Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není bájný JETI vlastně Denisovan ?

  • Copak v Rusku - tam se toho "objevilo"!

    Např. i v učebnici fysiky před pádem bolševika se tradovalo, že bezdrátový telegraf neobjevil Marconi, ale nějaký Popov....

    Tak proč ne "denisované" místo slušných neandertalců?

  • Tiscali je zase zahnojený tou debilní reklamou na auta. Tak sbohem a šátečečk. 😠



    •                  Padej Křenková, chybět tu nebudeš!




      • přesně tak!

  • Víme toho míň než si myslíme. Budoucnost nás přinutí korigovat či revidovat mnohé naše teorie a znalosti. Lidstvo ještě nedošlo ani do puberty. Proto je možné stále i to, nad čím soudný člověk žasne. Proto si můžou politici typu Merkelové či Macrona hrát na polobohy a vnucovat národům praktiky vedoucí k tragickým situacím a k rozvratu zaběhlých uzancí, tradic a demokratického řádu. Ve vyspělé lidské společnosti by se Hitler nemohl stát vůdcem.
  • Neanderthalensis havliens = člověk zrůdný

    • Soudruh se zjevně nezmůže na víc než na krádež nicku a znevažování dobroty toho, kdo pod heslem "Nejsme jako oni" hlásal generální pardon rudým bestiím.

      • Občan alias Sajmon Sajmonovič Sajmonov alias neandrtálec ...ha...ha.....

  • Takže co máme? 1 stoličku,1 článek prstu a možná i kus mandibuly.Slyšel jsem taky,že snad je ještě jeden další zub.

    Z hromady kostí neandrtálců byl velký problém izolovat DNA,ale podařilo se.Tady to problém nebyl? Musíme věřit,že nebyl a že i v ostatním mají pravdu.Nic jiného nám nezbývá.

    Otázka je,jak velcí to byli lidi,Ta první stolička nejdřív byla považována za zub medvěda.

    O co mi jde-v USA se nacházely a stále nachází kostry obrů s šesti prsty a dvěma řadami zubů.Výška 2,5-3 m.Uvažovalo se ,že by to mohli být Denisované.Nebylo by nic snazšího než i u těch obrů (a byly těch koster stovky)udělat DNA testy.Jenomže to by nesměla být naše věda vševědoucí a titulníci bez jakýchkoliv pochyb.Ti zmetci(ano,vědce myslím)ty kostry draze skupovali do Smithonského institutu a pak je všechny hromadně ničili,protože si s nimi nevěděli rady.Byla z toho nedávno aféra a zmetci (vědci) to všechno zapřeli.Jenže zůstaly účty a fotky v dobovém tisku(ještě nebyly počítače).

    Takže se ptám-to co nám tu předkládají,to je pravda? nebo si nějaký zmetek(pardon,vědec)chtěl udělat docentůru,PhD nebo další blbost kterou tyhle "charaktery "tak nutně potřebují? 

    • Admsap

      V jakém muzeu mají takovou kostru vystavenou, nebo alespoň její podstatnou část? Nebo nám to, jako obvykle, vlády tají? Proč nám potom nezatajují dinosaury? Mohl byste se rozepsat o těch dvou řadách zubů?

      Svoboda projevu sebou nese i svobodně psát blbosti.

  • to je jako dnes když se muslimové míchají s moderním Evropanem, to zase bude Denisovanů


    • no viděl jsem haplotypy Saudů a překvapilo měmže je to R1a a R1b.Jak jiní slimáci nevím,ale tihle ,kdyby se převychovali,tak by nám ani nijak zvláštní nepřipadali.

      Tvrdí se,že Austrálci mají až 10 % denisovské DNA.Asi tak jako my máme kolem 2 % neandrtálské DNA.Negroidi mají úplně jiný základ,tzv,archaických afričanů,takže ti s neandrtálci ani s denisovany nemají vůbec nic společného.Máme se ale tvářit,že jsme všichni stejní.Proboha proč to děláme,vždyť je to lež !!

      • mun.go

        Ano, různost lidí a národností - a spolu s tím i nezbytná míra)* porozumění a vzájemné spolupráce - přispívá ke zdravému vývoji společnosti.

        Jinak hrozí, že vznikne jednolitá masa lehce manipulovatelných individií.

        )* skutečně jen nezbytná míra, žádná přehnaná pozitivní diskriminace a násilné přizpůsobování usedlé většinové populace importovaným menšinám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit