Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takový pubertální spratek ve 23 století se nudil. Tak vypnul telestěnu, (stejně tam nic rozumného nebylo kromě starých známých politických žvástů, navzdory několika tisícům holografických kanálů díky desáté vlně digitalizace) sbalil do ruksaku pár sprejů, nastartoval v garáži stroj času a zaletěl si do čtvrtohor. Tam obešel pár jeskyní podle cestovního katalogu Čedoku a zanechal své značky. Že některým chybí prsty? To mají na svědomí policie a výchovní poradci kteří těmto vandalům při každém chycení při činu za trest jeden prst usekli aby si pamatovali že nemají ničit památky
    • Hezká sci-fi *1* *2* *2*
      • například pohádky o údajné "už zítra dostupné" termojaderné fůzi.......anebo cestě na Mars.....
  • JSOU TY RUCE OPRAVDU NAMALOVANÉ?

    Kdo zná složení lidského potu, může si docela dobře představit ruku opírající se o kámen a následným působením organických kyselin z potu vzniklý "lept". I na fleku z nějaké barvičky, kterou vedle umělec maloval a o stěnu jeskyně se opíral.

    Možná, že by to šlo ověřit pokusem v laboratoři - kámen, zpocená pazoura a působení tepla při leptání kamene potem . . .
    • Docela zajímavý názor. Podle mne se ovšem musel daný jedinec opírat o stěnu hodně dlouho, aby dokázal pot něco takového vytvořit. Otázka ale zní, proč by to dělal. A proč je těch obrazců tolik a na různých místech. V každém případě je ta naše minulosti přece jen "trochu" složitější a záhadnější, než si myslí stoupenci materialismu a evolucionismu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit