Blíží se autonomní umělá inteligence
-
Každý den je pro mě kombinací práce, povinností a času pro sebe, a proto oceňuji zařízení, která mi pomáhají vše lépe sladit. Chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-8-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ mi v tomto směru dávají smysl především díky AI chatu, který používám pravidelně a který mi pomáhá udržet si přehled a klid. Ať už řeším organizaci dne nebo si potřebuji rychle něco ujasnit, mám pocit, že mám chytrého pomocníka stále po ruce. Design hodinek působí nadčasově a kovový řemínek jim dodává elegantní vzhled vhodný do práce i na volný čas. GPS vítám při procházkách i aktivitách venku, kdy nechci být závislá na telefonu. Hodinky na mě působí vyváženě a prakticky pro každodenní používání.
-
Tomuhle nevěřím, protože to by fakt sebralo tu práci vývojářům a všem těm profesím, které na té AI pracují. Takže bych neřekl, že to bude nějakým způsobem atraktivní. Na druhou stranu vývojářské studio jako je třeba zde dneska musí pracovat opravdu s nějakou mírou umělé inteligence, kterou při práci využívají. Vyjde to levněji i efektivněji.