Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to nebude tím, že Češi mají plný zuby pokusů na Češích a proto moc dobře vědí, co takové pokusy na myších páchají za paseku. *7*
  • Hlavně Češky jsou k myším nedůvěřivé. Vzpomínám si co se dělo když nám do baráku jednou na podzim zaběhla malá šedivá myška. Babička se klepala strachy na stole a myška se vyděšeně krčila v koutku. Teprve když jsem ji vyhnal ven, tedy tu myšku, tak se obě uklidnily. *1*
    • koukám, že jste na hlavu už po generace....
  • užívat zvířata k pokusům JE nemorální. nebylo by třeba dávat myši anestetika, kdyby jí nebylo učiněno dříve něco zlého. Navíc, ukazuje se, že tyto výzkumy, byť pro zvířata strašlivé... a jsou to i psi, kočky, které doma dobře známe, které jsou tam mučeny, lidem nic významného nepřinesou, protože lidi jsou lidi a myš je myš. Navíc, v dnešní době lze trénovat i bádat bez ubližování zvířatům.
    nepoužívají se jen k přenosu buněčného jádra, ale k mnohem horším výzkumům, které jsou v podstatě na nic. Ne nadarmi mnozí světoví vědci, kteří léta sami pkusy na zvířatech dělali, napsali knihu o zvířecím holocaustu a nadále tyto pokusy odsuzují.

    jo a v Číně se nijak od té dámy neliší. Přála bych jí, aby se v dalším životě narodila jako laboratiorní myš a parádně i to užila
    • Běžte si proboha blouznit někam jinam, lidi jako vy akorát matou ty, kteří o tom nic nevědí. Pokusy na zvířatech nejsou nic hezkého, ale bez nich by nemohla fungovat medicína ani klinický výzkum.
      • není to pravda, nežijeme ve středověku a jsou možnosti, jak zvířata netýrat, a když... no nabídněte se... co byste prio výzkum neudělal. Ne nadarmo právě vědci, kteří léta zvířata mučili svými výzkumy samo své jednání prohlásili zvířecím holocaustem a napsali o tom knihu a naále se podobných alotrií nezůčastňují.

        Žádný významný medicinský objev nestojí na pokusech na zváířatech a napříkla to, že mláě je bez matky frustropvané nebylo třeba zkontrolovat mučením malých šimpanzů bez matky a tak jim zničit celý život.
        • Vaše mentální pochody Vám fakt nezávidím. Ale budiž. Můžete mi prosím vysvětlit, jak jinak otestovat novou látku třeba k léčbě rakoviny, jestli funguje a jestli nemá závažné vedlejší účinky? Nebo jak naučit mediky jak postupovat při operaci, být pohotový a opatrný?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit