Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Taky vyzkoumali vědci a bylo potvrzeno rozsáhlým výzkumem že muž který nemá žádné vlasy bude s největší pravděpodobností úplně plešatej!

  • Hudba byla a je mocná iniciátorka a inspirátorka. Hudba evokuje všechny možné reakce člověka. Hudba duševně obohacuje  a činí životní osud snesitelnějším. Komu hudba nic neříká, ten je o hodně ochuzen. Život bez hudby si nedovedu představit. Esenciální vnímání hudby prohloubí správné dávkování alkoholického moku.
  • Podobných výzkumů nakálím za týden plný kýbl...naprosto bezcenné kecy které se dají vykládat tak anebo zase onak...

    Jsou známy nesčetné případy kdy darwinovci falšovali udaje , kdy geologové falšovali závěry , kdy soudruzi doktoři bádali a vybádali znaky ješteru a nenarozených plodů...což se ukázalo jako naprostý podvod ...atd atd

    Vejce škodí, mléko způsobuje hleny, nejezte maso atd atd ...všechno jsou to pouhé bláboly

  • Ten výzkum vznikl v Americe, která je i díky náboženským dogmatům hodně konzervativní. A tak je třeba ten výzkum brát.

    Když se podivate na protagonisty těch žánru taky najdete pozitivní i negativni (Eminem snad nikdy nikoho nezastřelil nebo ani nezmlaril, oproti tomu 50 cent je obávaným bijcem).

    Ale i tak to nehraje s tím co si představuji pod pojmem česká country... Prostě zajímavá studie o úplně jiné kultuře a platící pro úplné jinou kulturu.

    U nás jsou zase subkultury kde hrozba zabitím je jenom součástí běžné argumentace, ostatne Stejně jako zmlácení na koupališti... Navíc si myslím, že rap-nerap to jsou rap-love :)

  • Tak něco tak hloupého už jsem dlouho nečetl. A že se tu občas najdou "perly." 

    nejsem člověk, který by bloumal světem v kostkované flanelové košili, nejsem cítit kouřem táborových ohňů, ale dobrou country písničku si poslechnu rád, stejně jako dobrý Bluegrass, stejně jako Mou vlast od Smetany.

    Hudba je totiž jen dvojího druhu - dobrá a špatná. A lidé si můžou vybrat co mají náladu poslouchat. Hudební žánr je ještě neřadí do nějaké sociální skupiny.

    Tak jednoduchý svět má pan redaktor. 

    No a už ta ilustrační fotka?!? Nejhlavnější klaďaska je evidentně super přizpůsobivý jedinec. To jsem se zasmál. Díky

    • Z pohledu pokrokové multikulturní negenderové společnosti je žádoucí byste byl černý buserant s vaginou a koránem v ruce

  • KAŽDÁ MUZIKA MÁ SVÉ PŘÍZNIVCE - KUPODIVU - POCHÁZEJÍCÍ Z RŮZNÝCH VRSTEV SPOLEČENSKÉHO SPEKTRA...

  • TheGGG

    bože to je blábol... výzkum na zakázku s cílem trochu očistit příznivce hop hipového ghetto blábolení a rovnou i pošpinit country žánr, hudbu obvykle poslouchanou bělochy... prostě další výpotek liberálních pavědců...

    • Přesne tak ,

      obyčejný levicový výblitek na urovni bádaní ohledne užitečnosti romistiky či potřebnosti genderove vyváženosti

    • Hmmm - a co tím chtěl "básník" říci?

      • Nic než ukázat jak je vše (udajne ) relativní a že levičáci mají proto vzdycky pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit