Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, vy si tu děláte legraci,ale uvažte jedno: Rus i kdyby na chleba neměl a měl po ruce jedině ten srp a kladivo, tak podobně jako každý kolektivistický terorista co jich svět pamatuje od post Josefovského Izraele přes Tisíciletou Říši Byzantinskou, mongoloidní teror v Evropě a novodobé nejprve Židy nám podsunuté (ze msty za jejich vlastní neúspěchy s tímto systémem) republiky, až po jejich indo-patologické, demokracií jako tzv. "uvolňovacím stadiem" počínající vždy socialismy všeho druhu tím leninským, post-NEP-ovským stalinským a hitlerovským počínaje a dnes třeba tím čínským a KLDR konče až po naši realitu kryptosocialistickou skrývanou komunisty pod pojem tržní ekonomika a pravým jménem nazývanou lidmi neokomunismem, tedy bude Rus snažit se udělat jedině kanony a nástroje zastrašení nebo něco, s čím by mohl vyžívat a zneužívat své sousedské okolí kolem sebe. Jisté je, že Sojuzy jsou dnes už zastaralé, byť je využívají i USA, a to právě proto, aby jim kdekdo nepajcoval nové technologie vesmírných letů. Jen těžko byste zjistili, kdyby už dávno USA měly na odvrácené straně Měsíce nějaké vojenské základny. Pokud tam nějaký východní špicl se svou zaostalou technologií něco náhodou uviděl a říká tomu třeba hlava robota od ufónů, jsem v této věci pragmatičtější a trochu o vesmírných letech v rámci vlastních možností něco vím. Takže jak píšete vot bolšája těéchika upála a báťuška chatrašo něrabótal, éto právda, ale bez legrace vám povím jedno:
    Každý kolektivní východní ksindl-systém a ten náš tržně ekono český neokomunismus jako první sprostě vždy deklasoval a urážel inteligenci, a tu technickou zvlášť, podobně jako nezvladatelně závidí všem talentovaným sportovcům, umělcům ... a především technikům.Když totiž technická práce je mizerná, a stává se to především vlivem vedení, neboť každý technik obvykle je do své práve trochu fanda a snaží se jí dělat dobře, dopadne to právě takhle. Ještě žádnému režimu se nevyplatilo posílat jako u nás skutečně nadané lidi na ulici, ničit jim životy a mstít se na nich za svou dnes komunistickou tupost a neschopnost. Vidíme to dnes na hokejistech. Ta porážka, to také není vina Růžičky známého jako čestný chlap.
    Takže bych Rusům neradil, aby raději šli cvrnkat kuličky jako řada diskutujících zde, ale radil bych jim, aby se především naučili co je to zodpovědná a poctivá práce a respekt k talentu lidí, a to i když "JIM" kádrově nevyhovují. Podobně jako naší české vládnoucí oligarchii. Možná, že ještě bude někdo tak naivní, že pro tuhle sebranku bude ochoten něco dělat, i když já jsem už dávno v této věci byl jimi nucen nad nimi zlomit hůl.
  • že Rusům létají balistické a mezikontinentální rakety, těch se SS bojí nejvíce!
  • Těžký je život ve východních stepích, cena ropy a plynu je nízká a co jiného má Rus nabídnout světu když nic nemá a neumí a je líný, Mistral z Francie nebude s tak nájezdy po moři se dělat nebudou, Krym a východní Ukrajina stojí tolik peněz a přitom rubl je v "píp", i těpjer ješčo éta kosmičeskaja těchnika upala na zemlju, job jejo mať.
    • Když opakovaně havarovaly americký raketoplány a umírali lidé na jejich palubách, tak jsem z toho žádnou radost neměl. Asi to budu výchovou. Málo tě rodiče vychovávaly. *12* *16* *12*
  • stroj ani selhat nemohl, letů do vesmíru jsou schopni jen naši bratři Rusové, eSeS na to nemají peníze ani technologie!
    • Pravda,nemají. Protože na technologiích se obvykle musí tvrdě a roky makat. A svět je v dnešní době k nim nějak ošklivý, a nedá si ty technologie od nich jako dříve za dob "Jejich" zlatého SSSSSSR krást. Strana a trhovláda v čele se soudruhem nacistou Putinem von KGB si TO bude soudružsky muset rozříkat v kolektývu, že.
  • Ruský stroj zase selhal a vrátil se zpátky na zem v podobě trosek.

    Hlavně že zdejší prokremelští pohádkáři tvrdí že v Rusku je všechno dokonalé. *2* *2*
    Jak vidno není. *15* *15*
    • je otázka, co v té americké družici bylo........
  • O čem tady kdo chce diskutovat? O tom, že spadla ruská kosmická technika? A koho zajímají ty hospodský kecy? Kdo je tady odborník na kosmonautiku? Koho zajímají a jak k věci jsou všechny ty simčoviny? Ty si trolle na palici a ani bych se nedivil, kdyby jsi zde trolloval naprosto sám. Sám, se sebou. Dřepíš tady od rána do večera jako pytel sraček, srračky z tebe padají a jsi naprosto k ničemu. Užij si to, exote a chcípni třebas u toho, nikomu po tobě smutno nebude. *12* *16* *12*
    • Vida, soudruh napapánek je agresivní? Tak proč jsi to četl a psal sem, ty rudý engelsoide? Mlátil bys? Popravoval bys? Kdybys mohl? Chápu,jenže doba pokročila, a český národ nikdy, slovy nikdy, nezapomene ani na fašismus, ani na sovětskou okupaci v roce 1968, od kdy je a zůstane Rusko pro nás nežádoucí a nebezpečnpou zonou, proti které je nutné se chránit. A ostatně nezapomene ani na vás bolševiky. A dnešní Ukrajina jen dokazuje to, co říkám. Komu Rus kdy pomohl, tak to všechno ještě dodnes má ... Děkujeme, nechceme. A ani vás převlečené bolševiky na soudruhy kapitalisty ne.
  • žádný problém, který by inteligentní Rus, bratr nás všech, nepřekonal!
  • Trest boží na Putinland.
  • Vot chorošaja sovětskaja těchnika... no tolko chujovo rabotajet.
  • Ruský šmejd, co se všichni divíte, tam v zemi,kde zítra znamená ve středu(minulou), je možné vsjo, i to, že vrah Uljanov ještě stále žije.
    • ty jsi ale blb

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit