Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořád se všude píše, že něco může škodit erekci, ale třeba co by jí zaručeně pomohlo jsem se nikde pořádně nedočetl. Já nekouřím, piju jen svátečně a pořád se snažím aktivně hýbat a přes to všechno mám pořád s erekcí docela dost problém. 

    • U někoho to tak může být. Naopak někdo může kouřit a pít pořád a bude mu to fungovat úplně bez problémů. Podle toho se tak úplně nepořídíte. Nezkoušel jste třeba nějaké silnější prášky na erekci? To nefungovalo? 

      • Nějaké prášky na erekci jsem už zkoušel, ale zatím bez výsledku. Vy máte zkušenost s prášky, které fungují? 

        • Tak proto jsem se ptal, jestli jste zkoušel nějaké silnější prášky na erekci. Já mám právě dobrou zkušenost s https://supererekce.cz/9-ardorin po kterých mi to vždy funguje a nemůžu se během chvilky dočkat než zasunu. 

  • MartinZikmund

    No, jestli jsem dobře pochopil článek, tak problém není vapování, ale příjem nikotinu. Není pak úplně bezpředmětné zabývat se konkrétně e-cigaretami?

    Ještě k obsahu článku. To, co se při vapování vdechuje, není pára, a už vůbec ne vodní pára. Vedle uvařeného jazyku by pak nějaká dysfunkce představovala ten nejmenší problém. Vdechuje se kondenzát (v podstatě mlha) vzniklá vypařením a následným ochlazením mixu propylenglykolu, rostlinného glycerolu, nikotinu a aromatu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit