Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže vědci prokázali to co tvrdím odjakživa, že homosexualita je NAUČENÉ chování !

    • Sexuální preference se v organismu/mozku ustanovuje dříve, než v pubertě - prakticky od narození.

      To, že nebyl dosuď odkryt gen za toto odpovědný, neznamená, že neexistuje!

      Dědičnost této odchylky v rodinách, rodech, resp. v dalších a dalších generacích rodů je prokázána - jsou záznamy hlavně z období, kdy homosexualita byla trestná a tak tito homosexuálové plodili potomstvo, aby "zmátli okolí" - potomstvo shodně homosexuální orientace - v obou pohlavích...

      Výchova, ani vliv heterosexuálního okolí -  nehrají roli žádnou. 

  • KIMCID

    Jak se koukáte na ženskou homosexuální lásku?

    Zásadně v HD.

  • Budete se divit, ale sexuální preference se v organismu/mozku ustanovuje mnohem dříve, než ve článku uváděných 15 letech - prakticky od narození.

    To, že nebyl dosuď odkryt genetický kód této, neznamená, že tento genetický kód neexistuje!

    Dědičnost této odchylky v dalších a dalších generacích je prokázána - jsou záznamy hlavně z období, kdy homosexualita byla trestná a homosexuálové dokonce plodili potomstvo - z podstatně větší části - právě shodně homosexuální v obou pohlavích...

    Výchova i vliv heterosexuálního okolí - hrají v sexuální orientaci jedinců minimální roli (spíše nehrají roli žádnou). 

    Homosexuální chování lze pozorovat v celé živočišné říši - od červů, přes ryby až po ptáky a ssavce - včetně Homo sapiens, který se považuje za vrchol "vývoje".

    Nejlépe zdokumentovaným příkladem z živočišné říše je pozorování šimpanzů rodu Bonobo (Pan paniscus), žijících v uzavřené komunitě v deštných pralesích na jih od řeky Kongo.

    Mezi nimi byly jak u samiček, tak u samečků pozorovány časté sexuální styky mezi jedinci stejného pohlaví - u samců i u samiček - tak i pohlavní akty heterosexuální, sloužící hlavně k plození nové generace.   

    • Taky si představ, že lze pozorovat, že pes jí svoje zvratky a přesto to normální člověk nedělá (leda nějaké nechutné prase), nebo kudlanka po spáření sežere samečka, přesto to normální samička homosapiens nedělá (leda nějaká zvrhlá zrůda)... atd.

      Takže co jsi nám chtěl svou pozorovací schopností zvířat vlastně říct? že homosexualita je normální? 😂😂😂

      • Tvl. - kdybyste mi to nesdělil...

  • Je zajímavé, jak my - laici - umíme rázně diskutovat celkem o čemkoliv. Napřed bychom měli vědět o čem diskutujeme a potom činit závěry. 

    Že existují stejnopohlavně zaměření jedinci je asi patrné. Proč a v jakých souvislostech už je velmi složité. 

    • A přsto si můžeme udělat a prezentovat i na toto názor. Já jsem za to rád a co vy Jindřichu?

  • Vždycky jsem si myslel že jsem normální. Ale onehdá jsem na zábavě zkoušel sbalit jednu holku a říkala že je na ženské, že je l..sba. Poněvadž jsem taky na ženské, zjistil jsem tedy že jsem vlastně taky l..sba......😯

  • Homosexualita je produkt prostředí, ale je nejspíše podmíněna vrozenými dispozicemi, podobně jako alkoholismus. Je dobré si také uvědomit, že sexuální touha nevznikla vývojem kvůli zábavě takových či onakých jedinců, ale ty libé pocity nás mají přimět k tomu, abychom se ochotně pohlavně množili a učinili tak pravděpodobnějším dlouhodobou existenci našeho živočišného druhu.


    • Nevím jestli to srovnávat s lakoholismem. Pokud byste se narodil do společnosti bez alkoholu, zřejmě by vám nescháze, protože té závislosti se musíte naučit a to třeba i u drog.

      Avšem sexualita se asi projeví i v jedinci, který o ní nikdy neuslyší, ani ji neuvidí. Toť můj názor, třeba se pletu, ale sexuální orientace bude opravdu vrozená a je jedno jestli pak sexuálně přitahují jedince osoby stejného pohlaví, malé děti, zvířátka atd.

  • Velmi pestrý a rozkošatělý je strom sexuální fantazie. Dalo by se říct, že sexuální fantazie stejně jako lidská blbost je bezbřehá. Lidé si škatulkují oblasti myšlení, tedy i sexuální fantazii a sexuální chování, ale i malé dítě chápe, že takovéto škatulkování je ošidné. Jen puberťáci mají ve všem jasno, třeba když uvidí, že chlap odmítne návrh ženy, tak je podle puberťáků tento chlap automaticky "přihřátý". Oblast sexu je příliš choulostivá a neprobádaná a tak není žádoucí od boku střílet zbrklé úsudky. Mnoho lidí postižených náklonností ke stejnému pohlaví má zmatek v hlavě a tápe...
  • Když 50ti letý otec od rodiny dostane chuť na mladou 20cítku tak je to prasák, nevěrník, čuně co se neumí ovládat... Když dostasne chuť na 20tiletého chlapečka je to HRDINA co začal svůj coming-out 😂


    Homosexualita je naučené chování NIC VÍC! Tvrdit že někdo je jen na sex se stejným pohlavím je jako tvrdit že je na sex jen se zrzkama s velkým poprsím páč zrovna takové ho "vzrušují" nejvíce...

    • Naucene chovani...?!

      Nez zacnes psat takove ptakoviny, nauc se cist a dukladne si precti vse o homosexualite ...

      • Také hovadina? nebo se nám ta procenta snižují?

        "Popis řecké společnosti by bez homosexuality prostě nebyl kompletní. Homosexualita byla obecně uznávaná, tolerovaná a v některých městských státech se stala takzvaná pederastie, tedy vztah staršího a mladšího muže, dokonce v podstatě oficiální součástí výchovy s jasnými cíli pro výchovu občana a vojáka."

      • Vše o homosexualitě? 4% všech knih😂 Proč bych to proboha dělal? Abych uvěřil homo lobby?

        • Proto, abys' nepsal nesmysly...

      • Homosexualita je možná jen obrana "přírody" proti reprodukci vadných jedinců, jejichž vady zatím neumíme diagnostikovat, natož léčit. My nevíme (ani co je příroda), ale "příroda" ví.

  • Je to pro ně strašná životní rána. Jsou jiní. Ne normální. Na vymření. A majorita je nemá ráda.  Pochody hrdosti na to, že je někdo sexuální nenormální - oochyl? Je to úchylka, tak oochyl. Nepochopím ty pochody hanby. Je to hanba. Jsou za maškary. Nikdo je k tomu nenutí. Nikomu z nich jako heterosexuál neubližuji. Ale jejich excesy nepodporuji. Nikdy nebudou jako my. Nemohou. Nejsou tím postižením vinni, ale dávat je na odiv, je nevkusné. Pokud to nechápou, jejich chyba. Neumím si představit, že by lidé například s leprou prováděly také pochody hrdosti. Nebo lidé s psychickými poruchami. To s hrdostí nemá nic společného. Mají prostě celoživotní obrovskou  smůlu. Kdo by chtěl být homosexuálem? Nikdo! 😈

    • Máte pravdu, jsou politovánihodní. Jistě to cítí také tak, ale paradoxně se brání tím, že svou tragickou odlišnost veřejně vystavují na obdiv.

  • A že se tu vyrojilo "diagnstiků"---

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit