Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cvičit je rozhodně potřeba. Tělo prostě pohyb potřebuje aby vše správně fungovalo. Já jsem také začala už cvičit pravidelně, a to hlavně díky tomu, že jsem si pořídil chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-squarz-12-ultimate-cerna/ , které dokáží měřit kompletní denní aktivitu a vše zaznamenávat do aplikace do telefonu. Díky tomu mám tak motivaci být pořád lepší a lepší. 

  • inu chtěli to prokázat,tak to prokázali.Víme jak dlouho by kdo žil ,kdyby sportoval ? Nebo co tím získá když tak činí?No samozřejmě nevíme.

    Chyba je v tom,že člověk ,který sportuje a žije déle je prostě lépe geneticky disponovaný než ten který nesportuje a žije krátce,protože nemá na sport přebytečnou energii a kdyby ji někde ukradl,žil by ještě kratší dobu neb by se dříve vyčerpal.

    A to je taky důvod,že jeden sportovec zvítězí nad jinými.Oni i ti jiní dělali maximum aby dosáhli na medaili ,ale vítěz měl prostě na víc-geneticky.

    Jenže člověk není dobytek na maso a sílu,člověk je tu aby tvořil,a sport způsobuje mentální stres,proto není pro každého dobré honit mičudu,protože je člověk a má pracovat a to znamená tvořit. 

    • rsladek

      A vy jste si evidentně zase našel argumenty, které jste si najít chtěl... V článku se mluví o procházkách a na to nepotřebujete žádné genetické dispozice :D :D :D

      Zajímalo by mě, kolik kilo máte a jakým způsobem života žijete vy sám :D

      • já jsem bývalý kulturista,trénoval jsem od 20 do 50,takže 30 let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit