Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakým způsobem na své imunitě pracujete? Co si myslíte, že opravdu dokáže tělu zlepšit imunitu? 

• Hodně jsem si toho načetla a opravdu hodně dlouho jsem hledala co je nejlepší pro tělo k lepší imunitě. Narazila jsem na kapky, které obsahují vitamín A, vitamín D3 a olej z Oregána a z černuchy seté. Denně si dávám dvě kapky přímo do krku 

• Ty kapky si kupujete v lékárně nebo kde přesně jste na ty kapky narazila? Určitě bych se také podívala. 

• A co je to ten "člověk"? Původní čínská studie zjistila,že u starších uzdravených bývá vyšší titr protilátek než u mladých a někdy se ani nevytvoří.Když přidáme tvrzení Phäbääa o neandrtálském genetickém ovilvnění u populace z Bangladéše,t.j. dnešních angličanů,musíme si položit otázku,zda to co se nazývá "člověk" je skutečně totožné bez ohledu na rasu.Ale budiž.Řekněme,že těch různých 115 vakcín od 115 různých výrobců kteří už už spěchají aby si urvali co nejvíc peněz,bude na Covid fungovat.Ale za jakých rizik?Ví o nich vůbec ti uřícení  výrobci ? Dřív nebo později se každý z nás bude muset rozhodnout,zda riskovat roztroušenou sklerozu nebo následky Covidu.A tady bude každá rada drahá.  

A mimochodem,proč všichni kreslí ty ostnaté kuličky,když struktura SARS-CoV-2 je helikální, orientovaná podle dlouhé osy?Kulička by mohla vzniknout na základě ikosahedrického tvaru virionu,který ovšem SARS nemá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit