Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jsem se naučil jak zamávat s migérnou. Na http://mamavis.cz/ jsem si totiž koupil zábal na migrénu a ten je na tyto problémy vážně super. Dokonce už ani nepoužívám paralen a řeším to čistě zábaly.

  • Ženy lze z migrény vyléčit nejrychleji pořádným sexem,ale chce to opravdu pořádného sexuálního pracanta s kvalitním vybavením..Co já už jsem se v uvedeném léčitelství za život nadřel.Dodnes to zde vládnoucí banda lumpů nijak neocenlla.,ale cpát kněžím restituce to jde zde vládnoucím lumpům dobře.
  • Mě migréna trápí zrovna teď, už 4. den a je to krutá bolest. Jediné vysvobození jsou triptany, bez nich už to nedávám vůbec. Zelená barva v přírodě je dobrá, ale nesmí vás bolest svírat tak, že nemůžete ani vylézt z postele. Je to nemoc mozku a míchy a mě to trápí od dětství. *7*
  • Ja si migrenu privodil sam. Usnul jsem s rucnikem na hlave a uzlem na pravem spanku. A v leze na prave strane jsem stravil celou noc.

    Rano jsem myslel ze umru. Nejintenzivejsi bolest co jsem kdy citil. A nebylo pozice, kdy by nepulzovala. Internetova data identifikovala migrenu a jako nejlepsi moznou cestu ven z ni spanek. Absence svetla a zvuku idealne.

    Na radu o sledovani travy, stromu, zelene obecne, jsem narazil. Zda se ze nad zlato, byt jsem se ji tehdy nechal minout.

    A abych dokoncil vypraveni—po prospale noci znovu usnout, ve dne, kdy se vsechno, zvuky i svetla probouzi k zivotu, nebyl zrovna jednoduchy ukol. Ale unava z neutuchajici bolesti me do spanku nakonec unavila. A spanek pomohl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit