Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ano tady byla kolébka civilizace, ten hnus co je tam teď s tím nemá nic společného, tak dopadne i evropa, z civilizace se stane černý muslimský humus
    • To asi ne. A kdyby, je lepsi cerny muslimsky humus, nebo bily nacionalne orientovany? Jedno se snazi najit si svoje misto ve svete (z vetsi casti v reakci na 20. stoleti a v nem zrozeny kapitalismu; a kapitalismus valky) a druhe se jak kliste drzi svoji existencionalni neudrzitelnosti na planete a ve jmenu rasove, udajne historicke, nadrazenosti a z toho plynouci patologicke nachylnosti k vystrasenosti, nevaha slapat po vsem, co je cizi.

      Ja jsem pro neustaly uceni se, jsem pro zakladni lidsky porozumneni a vzajemny naslouchani stojici na osobni skromnosti kazdeho z nas. Se spolecenskym diskurzem slabsim pomahat a ne do nich kopat a tim si lecit vlastni nedostatky a do sebe zahledeny ega.

      Nepritel ma velmi konkretni obrysy. Je to obecna nevzdelanost (napric celou planetou), je to prilis vysoka cena zivotni urovne stredni, a vyssich, vrstev zapadni civilizace a je to ztrata zakladni hodnoty zivota v nejobecnejsi rovine vyznamu slova "zivot".
  • Inu klasika. Tehdejší vyspělá civilizace - a podívejme se, jak to tam vypadá dnes. Morálne a společensky tam není ani středověk.
  • Když starý žid umíral, děl svýmu synovi Absolonu - synu vše je jinak...... po přechodu do jinýho bytí,po smrti, se jistě budeme všici divit, hodně divit, je ale záměrem Stvořitele zachovat Těm pozemskejm svoje tajemství, je mnohem větší, nežli si dovede lidskej mozek a všechny jeho vymyšlený fantazie náboženství představit, pravdou zůstává pouze morální kodex, který nám byl dán ,ale který je záměrně ničený celá tisíciletí zhmotnělým zlem,některými lidskými jedinci, jež žijou ve zlu a se zlem, možná některý znáte... zároveň je nám dáno stop tlačítko, všem těm ,který se naparujou, bohatnou, ničí planetu, zotročujou lidi, ne nemyslím tím Afriku, myslím Česko,kde je minimální mzda 300 EUR ...to stop tlačítko je Jeho spravedlnost pomíjivosti zvané lidé hmota a planeta Země, Mléčná dráha a Vesmír...
    • už nehul
  • Zajímavé, jak se "kolébka lidstva" střídá s místem, kde by to mělo být. Tvrzení o tom jsou zatím všechna pouhou teorii, a nebylo by divu, kdyby se to lidstvo nikdy nedozvědělo, nebo ano, ale od nějaké mimozemské civilizace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit