Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel
    A co například vztlak plynu například vodíku ten by je určitě dostal na oběžnou dráhu jen by museli udělat větší balón pokud by byli "velcí" jako my.
  • Ale vůbec ne! Jsou "uvězněni" v Parlamentu a Senátu! Alespoň to tak ve většině přijatých zákonů vypadá.
    • Nejen v Parlamentu, tj. v Poslanecké sněmovně a v Senátu, ale i na jiných postech veřejné správy a také na pražském hradě. Někdy mi připadají jako kdyby spadli s Marsu.
  • vyvozuje naprosto zbytečné a nesmyslné výstupy poněvadž vychází ze zcela nesprávných předpokladů totiž že na jiných planetách mohli prý dosáhnout pouze našeho raketového stupně vývoje. Před sto lety by tento článek například vyvozoval, že mimozemšťané nemohou Kosmem cestovat vůbec poněvadž my se svými parními stroji to také nedokážeme. A to už nemluvím o variantě že zastaralý raketový pohon je prezentován pouze pro plebs. Zasvěcení vědí, že už jsme dávno někde jinde....
    • Admsap
      Takže vy jste zasvěcený...
      Tak se rozepište, pane zasvěcený. Napište kde jsme, a proč tam tedy nejsme, když zasvěcení už vědí a znají. Dejte na sklo nějaká fakta, a ne bludy z youtube.
      • kdybyste se trochu snažil a vzdělával a nehltal jen "akční" bludy z NOVA PRIMY atd. věděl byste že už před sto lety tady existoval geniální fyzik jménem Nikola Tesla experimentující s Volnou energií. To není můj výmysl nýbrž reálný prokazatelný fakt. Dále už Nacisté před válkou našli zbytky havarovaných mimozemských lodí. Intenzivní prací v této oblasti se jim podařilo vyvinout vlastní gravitační lodě pro něž vytvořili základnu v Antarktidě. Mimochodem Antarktida je velmi bohaté naleziště na nepozemské artefakty. Před rokem a půl o tom dokonce na mainstreamu proběhl odtajněný článek. Možná jste ho v záplavě "prostřeno" "česko hledá superstár" a politických žvástů přehlédl. No já vám ho po roce a půl už hledat nebudu. Musíte se trochu snažit sám. Štafetu po Nacistech převzali Američané kteří rozvinuli kosmický program v plné výši včetně kontaktů. Pro naivní prosťáčky mají mezi pauzami na fotbal a reklamami na "nová" auta šoty z přistání kosmonautů v primitivní raketě na Měsící pro zasvěcené mají informace o gravitačních lodích a cestování po Sluneční soustavě i mimo ni a kontakty s desítkami mimozemských kultur. Vše je to o moci kterou úzká skupina privilegovaných uskutečňuje přes svou soukromou vyděračskou banku FED a její prodlouženou ruku armádu USA. Ale abyste si nestěžoval....chytrému napověz, hloupého kopni....trochu Vám napovím.....
        https://obcanskyparlament.webnode.cz/a2017/
        informací pro poctivě hledajícího jsou na každém kroku tuny, ovšem potíž je s někým kdo nechce hledat....takového člověka přivedete na břeh přehrady, on zavře oči a bude křičet...KDE JE VODA, NEVIDÍM JI.....takže otázka zní......JSTE PŘIPRAVEN A OCHOTEN VIDĚT PRAVDU ANEBO VÁS BAVÍ HRA NA PŠTROSA???????
        • V Dobřanech všechno v pořádku, všichni vidí pravdu?
          • v Dobřanech.....nestarám se o vaše problémy....to musíte vědět sám.....
  • Nikde uvězněni nejsou. To my jsme zde uzavření a v karanténě, abychom se nikam nedostali.
    vesmirni-lide.cz
    • Matko moje, proč mne zapíráš, já jsem tvá krev, to třetí dítě které uprcal Aštar s jeho tlupou pomatených přiblblíků. Jsem dítě tvé lásky, nezavrhuj mne!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit