Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve vší úctě, pěkně prosím už dost té AI. Nezkoušejte mi tvrdit, že perex psal soudný člověk. To se fakt nedá číst. Dál to není lepší. Soumrakové lovci nebo citlivější vize za šera mi jaksi kroutí střevy. Tohle byl tak pěkný portál, leč od doby nasazení ubíjejícně stereotypně strojově strukturovaných článků s inteligencí robota, různými přeřeky, patvary a nelogičnostmi to s ním jde imho šíleně dolů.

Já vím, na to existuje snadná odpověď: když tě to $ere, táhni. Jako bych ji viděl mezi řádky. Ano, beru to na vědomí a protože nejsem ten, kdo tu o tom rozhoduje, vůbec to nikomu nemám za zlé. Jen by mi - v rámci hesla lépe zapálit malou svíčku než nečinně proklínat tmu - bylo líto odpustit si tento svůj poslední pokus aspoň o mrňavou sirku.

Pak je ve hře ještě jiné řešení. Totiž, nechat to číst a psát "své" příspěvky do diskuze taky AI. Něco ve stylu "přečti si článek na... a vytvoř nejvýše osmiřádkovou mírně pichlavou přesto logickou připomínku". No a pak si tu bude AI psát pro AI, a všichni budou šťastni až do smrti, resp. resetu. Velkého. Jak to říkají inglišmeni? Jo aha: good luck, neboli česky... kudlák. Takže kudlák s vámi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit