Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My máme kočku taky doma. Bála bych se, aby mi někam neutekla, tak ji ven vůbec nepouštím. Maximálně se s ní jdu projít do parku na vodítku. Doma má všechno, co potřebuje. Škrabadlo, fontánu na vodu, záchod , atd. a je to gaučák, takže je ráda, že je doma :-) .

  • Co to zase pisálek mele. Moc mne nezajímá co kočka žere v Austrálii nebo v Africe. Pisálek Loukota je tam byl asi sledovat. 

    Naše kočka na vesnici žrala co si ulovila a byl to vrabec, sýkorka, ale především myši bylo jich tolik, že bych to nespočítal, ale nikdy jsem neviděl, že by tahala třeba mláďata s nějakého hnízda na stromě i když kočka je velice zdatná. Když se kočka zatoulala na pole tak většinou nějaký pablb myslivec ji zastřelil nebo na ni pustil psa i když většinou chytala myši a přitáhla je domů. Kočka nikdy nezdecimuje ptactvo kterého dříve bylo daleko více než dnes. Nehledě na to, že kočku můžete dokrmovat, ale to by nesměl být někdo lakota. Doma jsme měli plno domácích holubů, ale nikdy snad žádného neulovila aspoň jsem to neviděl. Uvažovat a říkat, že kočka je nějaký super zabiják dovede pouze městský člověk který místo mozku má s piva kostku a nebo, že by to již byla demence?  

  • Už jsem vícekrát viděl jak kočka u nás na zahradě vraždí ptáčky, číhá u krmítka atd. A ještě než umřela třeba malá pěnkava, tak si s ní hrála jako kočka s myší. Předsmrtné utrpení ptáčka bylo strašné. Kočka domácí je bestie. Kočka dokáže decimovat stavy ptactva.

    • mun.go

      A což teprve utrpení žížaly, kterou tahá kos ze země ...

      Nebo jak křičí bakterie, když je postříkáte Savem ...

  • Coffin.Corner

    Náhodou, na kočku, která mi donese hraboše velkého z poloviny jako ona samotná je zajímavý pohled. Prakticky každý den uklízím úlovky a většina sousedů přitom ani netuši, že by jejich zahrádky při aktuálním přemnožení hlodavců vypadaly úplně jinak. 

  • mun.go

    Podle obrázku to skutečně není "Na první pohled neviňátko". Nicméně jde o krásný obrázek.

    Neviňátko vypadá úplně jinak - například takto ...

    • To je roztomilost sama...🙂

  • Pokud by kočky v Austrálii redukovaly například populaci hadů a králíků, myslím že by jim obyvatelé zmíněného kontinentu byli celkem vděční. U jiných druhů to může být problém.......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit