Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jelikož mám sedavé zaměstnání, tak se to snažím svému tělu co nejvíce vynahradit. Snažím se mu doplňovat vše co je potřeba a hlavně mu dávat také pravidelný pohyb. Jelikož už jsem ale také starší ročník, tak se snažím i pravidelně doplňovat výživu na klouby. Konkrétně https://www.lekarnasenimed.cz/kloubni-vyziva/colafit-120-kosticek Je to  forma lyofilizovaného kolagenu 99,9% čistoty, takže stačí brát denně jen jedna kostička. 

• Dlouho jsem se trápila s tím, jak efektivně zhubnout. Vyzkoušela jsem různé metody, ale žádná mi nepomohla tak, jak bych si představovala. Až když jsem si pořídila chytré hodinky od ARMODD, začala jsem vidět skutečné výsledky. Tyto hodinky sledují mé denní aktivity a zaznamenávají vše od počtu kroků až po srdeční tep. Data se přehledně ukládají do aplikace v telefonu, kde mohu sledovat své pokroky a plánovat další cvičení. Díky tomu mám lepší přehled o tom, jak efektivněji hubnout. Doporučuji všem ženám, které chtějí mít svůj trénink pod kontrolou a konečně dosáhnout svých cílů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit