Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Někteří diskutéři (jmenovitě "martinko" a "jarda.ho" přehlížejí, že právě během výzkumů v kosmu byly vyvinuty materiály a postupy, které zlepšily život na zbytku planety - nejen v USA, kde vznikly!

    Jsou to právě jedinci, typu pána jménem Elon MUSK, kteří své peníze (opakuji SVÉ PENÍZE), co vydělali svou prací, neprojedí, či za ně netráví příjemné časy v končinách, kam se našinec nemá ani šanci podívat, jsou to právě tito jedinci, co jsou schopni zaplatit práci lidí, kteří na tomto vývoji a projektech pracují!

    A to, že Evropa a USA žijí víceméně standardním způsobem života, zatímco těmi  "diskutéry" litovaní Afričané, někteří Asiati, Středoameričané, o Jihoameričanech nemluvě žijí, jak žijí - to není vina Evropanů a Severoameričanů, ani Japonců a Jihokorejců - to je "hrb" na bedrech těch Afričanů, Jihoameričanů a Asiatů...

    • ukaž mi ty chytrolíne kde jsem se zastával někoho kdo nedělá , jestli sis všimnul tak právě společnost rozdělená na extrémní boháče a extrémní chudáky je nejméně stabilní a to že lezeš do erdele boháčům je tvoje věc , nikdo nepopírá schopnosti elit , ale popírám schopnosti za cenu bezohlednosti a ti kosmonauti skutečně nejsou Muskovo.(každý má svojí matku ,jsou maminky🙂)

      Jen tak mimochodem ty prachy asi všechny nebudou nějakýho Muska a ty těžko vidíš do zákulisí.

      Pokud je mi známo ,viz družice na global internet tak soudruh Musk jako správný tyran nehledí na názory lidí daleko chytřejších než je on a některé projekty ohrožují Zemi jako takovou , tak až ti spadne něco na kebuli a možná se tomu dalo předejít nebejt internetového satelitu tak si ty prachy strč víš kam .Bohužel si klasický nabubřelý obdivovatel prachů a uniká ti souvislost lidské společnosti jako takové , nejsi žádná elita ,jen namyšlenec který si myslí že v betonovém domu s pozlaceným záchodem mu bude nejlíp ať se děje co se děje.

      Nepochybuju že pokud bys našel způsob jak na migraci vytřískat nějaké prašule tak tady máme celej hrb na Řípu.Napsal bych to ostřejš  , ale asi by to někdo  smáznul , tak si tu odpověd opepři sám , při inteligenci "nadčlověka "by to mohlo jít.Něco jako přirozená autorita ti uniká ,stejný jako u každého hamouna.Určitě se můžeš lecos přiučit u vedoucích komunistů třeba v PRC , ty taky za prachy klidně udělaj ze své země ruinu .

      • Čili - "...pryč s týýýrany a zráááádci fšééémi...", jak se zpívalo na 1.máje před rokem 1989...

        Zato vývojáři raket a kosmického smetí - i kosmonauti - Ruska to dělají zadarmo, naopak rozdávají peníze po celém světě... 

        I když jde o bezcenné ruble...

        • vždy jsem si vážil lidí jako třeba kosmonautů bez ohledu na národnost a nikdo nepopírá úspěch , akorát že když se totéž odehraje ve stepi na východě tak to média přehlíží jako že nic a tam je ta chyba ,vydat se do vesmíru na to musí být odvaha ,ale u jedněch hřímá celý internet a druhý jako by nebyli a to  určitě nejsem obdivovatel Ruska apod.

          Tak si zpívejte co chcete a je mi to fuk a celá tahle šaráda by chtěla vysvětlení proč soukromníček a ne NASA ?že by klepala na zeď nějaká IT diktatura , je s podivem že co chce internet tak je a pokud se někdo postaví i když je uznávaný tak si z něj udělaj práskačku ,dehonestace za názory třeba za hnutí Greta,BLM a  pod.ačkoliv se jedná  o lidi i ze západních univerzit a někteří ač nesouhlasí tak radši mlčí , a nemusíte chodit daleko dnes žádný profesor na univerzitě v Německu nemá odvahu říct že celé to "multikino" stojí za houby a to se dělo už ve Švédsku před 20 lety ,pokud by někdo řek že Albánci z Kosova nemají právo na zdejší sociální systém tak šel z kola ven , pravda třeba si jen   zarazil postup  ve firmě.Nikdo ho nezavřel a nepověsil , ale i tak mnoho lidí dnes radši mlčí a to je špatně!!!!!!

  • Muskovi kosmonauti ?,on ten nenažranec koupil USA a NASA ?Nebo se to už jmenuje Muskoland ,tak ať to zase nekoupí nebo neokopírují Čínané ,víte jak to dopadá !!!Třeba v rámci nenažranosti se přesune výroba Dragonů do PRC.

  • Super práce. 

    • Ano. Fantastické!!! Má to ale jeden háček. Všichni žijeme v 21. století a jedni nemají co jíst a kde bydlet a  tak migrují např. do Evropy, tak druzí (1% všech lidí na planetě, kteří vlatní 99% majetku na zemi) si létají do vesmíru a neví, co se svým majetkem dělat.

      • no jo ale z historie víme že cesta do pekla vede přes ty "správné"režimy.Co s tím?

        Přesto že je to velký úspěch  ,mám dojem jako by si nějaký Elon chtěl udělat bejvák v kosmu a to i za cenu že obětuje zemi ,když se podívam na jméno potomka tak je to mimoň se vším všudy i když úspěšný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit