Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no tak už víme že nemáme řvát do ku..y sprostá slova, to se mi ulevilo.
  • Takže do pochvy namísto penisu reproduktor??. Děkuji, nezájem *1* *1* Zřejmě moje děti uslyší hudbu až na božím světě.

    P.S. I když v titulku slovo vag.na uvedeno je, mně to automat nevzal a tak jsem musel to latinské slovo uvést ve srozumitelné češtině. *1* *1*
  • Řekl bych že je to o něčem jiném. Matka když mluví na své dítě, podvědomě a přirozeně se tak dostává do stavu klidu pohody a harmonie. Tělo je uvolněné, mizí stres a doprovodné chemické látky, které každé tělo ve strachu stresu spěchu atd. uvolňuje. A dítě poněvadž má propojený krevní oběh s matkou, přirozeně cítí, že žádné stresové látky nejsou v krvi. Takže dítě tímhle způsobem opravdu vnímá že matka s ním mluví a že je vše v pořádku. Tím pádem se i ono přirozeněji vyvíjí. Vědci by měli udělat výzkum jaký je zdravotní stav a vývoj dětí kdy v jednom případě matka dítěti zpívala, povídala si s ním a byla v pohodě na rozdíl od matky která byla většinu času v nějakém stresu úzkosti depresi ať pracovní nebo rodinné třeba spory s otcem dítěte že bylo nechtěné atd. A pak zde máme ještě efekt telepatie. Ať si o něm myslí kdo chce co chce, tento jev je de fakto zkušenostmi a pozorováními milionů lidí potvrzen. Takže když matka mluví duše dítěte vnímá její myšlenky.

    Ovšem materialistická zpitomnělá pseudovědecká doktrína opět tradičně nepochopila o čem je řeč a soustředila se na doslovnou představu že prý dítě matku nemůže slyšet ušima.
  • hodně bab poslouchá a snaží se myslet vagínou.
  • Nevěřím skandinávským vědcům. Jak to mohou tvrdit? Byl někdo z nich snad uvnitř? Byl snad zaveden laparo-mikrofon?
  • Pak je pomoc jednoduchá! S potomkem snadno může mluvit skrze vagínu otec dítěte. Žena sama by to těžko dokázala. Ale krom ní samotné s ním může mluvit i celé příbuzenstvo, záleží jen na vkusu a zvyklostech té které rodiny *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit