Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bóže, to jsou blbosti, otec na mateřské je naprosro v pořádku a záleží na rodině, jak se rozhodne, Já sama jsem na své dítě nežvatlala, mluvila jsem něžně, ale s běžnou výslovností,ony totiž nožičty a ručičty vyšly už z módy.

    díte se od matky nikdy psychiycky a emocionálně neoddělí, protože ona je jeho životní pilíř. Dokonce i ty děti, které později svou matku nenávidí, poměřují samy sebe jejíma očima. Pokud otec v v rodině dobře funguje, je to s ním stejné, pokud se stará o sebe a nic nedává, ,, taky nic neznamená.
  • To je přece dávno známé. Také to, že ženy jsou víc "ukecané" než muži, na co potřebuje žena 100 slov, na to stačí muži asi 60 slov. Ono to ale má svůj význam: má-li se dítě naučit mluvit, je potřeba na něj žvatlat a nadbytečně mluvit.

    Dítě vyrůstá z matky, je její součástí a pak se postupně odděluje fyzicky (porod) a postupně i psychicky a emocionálně. Příroda to moudře zařídila a určila ženám místo u ohniště a v péči o potomstvo, zatímco otec jako lovec má rodinu zabezpečovat materiálně a chránit ji.

    Feministkám se to nebude líbit, ty všechno obracejí, samy se cpou na mužskou práci a ženskou práci odkazují na muže. Proto otec na "mateřské dovolené" je zvrhlost proti Přírodě.
  • pokud na dítě budu mluvit jak na ichtyla, tak z něho nic jiného než ichtyl nevyroste
  • Muži nemají předpoklady ke žvatlání - s tím souhlasím. Ale jinak jsou drbny a stejně tak ukecaní jako to opačné pohlaví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit