Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za situace, kdy imho už ne rok od roku, ale měsíc od měsíce narůstá zvůle světa kolem nás, který bohužel řídí naprostí tupouni a ignoranti, nevidím v prodlužování života velký smysl.

Je třeba si užít dnes, protože zítra už to zakáže nějaká vysoce "vědecky" odůvodněná vyhláška, nebo zcela svévolný vládní výnos, případně na to nebudeme mít.

Tváří tvář vyhlídce naprosto zoufalé budoucnosti mi nějaké kouření přijde jako zcela marginální otázka. Životu je třeba víc dávat, ne ho víc natahovat, pravil prý klasik. Souhlasím, a útlá brožurka s (pokud možno) čtivým příběhem je pro mě přijatelnější než sebedelší kniha plná šedivých, navíc čím dál víc cenzurovaných stránek. Pokud někoho baví žít co nejdéle ve světě kde vládu nezadržitelně přebírá nenávist, lež, kde jsou lidé beztrestně uráženi pojmem "sv!ně", a kde se nejen za pravdu, ale už i za pouhou otázku zavírá, je to jeho rozhodnutí.

Dopsal jsem a jdu si vychutnat další hřebíček do rakve s tím že upřímně přeji všem osvíceným jedincům dlouhověkost, aby dělali své milované vrchnosti radost a silní a zdraví jí tady v tom pekle sloužili co nejdéle, nejlépe až do doby, kdy budou stále oddalované důchody zcela zrušeny a od soustruhu (na němž patrně bude barevná nálepka "kouření může zabíjet") se bude smět odejít leda až v dřevěném penálu.

• A ještě pokorný a uctivý dotaz na redakci: proč mi váš editor odmítá vzít slovo SV!NĚ když ho veřejně háže na hlavu národa jakýsi vládní samozvanec? Jakože on smí a já nesmím? Máme tu nový totalitní dvojí metr pro vyvolené nebo co, kde quod liced Jovi non liced bovi?? A pokud mi vyskočí upozornění, nebylo by třeba šikovné zmínit ktreré že to slovo z našeho národního jazykového pokladu je ostrakizováno, abych nad tím nemusel sedět a bádat zda vadí to či ono? A nakonec - není ten váš filtr ultrakorektnosti maličko přecitlivělý? Omluva že jsem se tak rozepsal, za to může Gran Duke Alba kterého do sebe mezi cigárama  leju. Takže šťasný a veselý!

• 1 cigareta = ztráta 20 minut

20 cigaret =ztráta 400 minut = skoro 7 hodin.

Nesmysl je formulace 

Pokud každý den vykouříte celou krabičku o dvaceti cigaretách, váš život bude v průměru o sedm hodin kratší.

Takže když budu kouřit 20 cigatet denně třeba 100 let, budu mít život o 7 hodin kratší ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit