Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Závěr, muslimové Evropany zachrání, pokud je dříve nezlikvidují. Dobrá budoucnost.

  • Incest přeci probíhá téměř v celé živočišné říši.Vyhynuli kvůli tomu mamuti,pterodaskylus nebo křepelky?Donuťte autora,aby se pochlapil a přitlačil co do důkazů.Jinak by to byla terorie záchodové nudy.

  • Mno, k zamyšlení bude asi jedno, pro porovnání s Neandrtálci, se kterými máme údajně 1-2% genů společných těžce koriguje fakt, že se šimpanzy máme společných cca 98% genů. Takže něco tady nehraje. Něco bude jen velký kec. Přece jen, ten Neandrtálec byl na vyšším vývojovém stupni "jiného hominida", než "opičák šimpanz". 

    Já se dávno učil že ve stejné době žili dva druhy lidí společně, A to "Neandrtálec a Kromaňonec". (Ty názvy pochází z míst nálezů jejich kosterních nálezů). 

    Současně k černochům, jejich stavba kostry je odlišná v detailech od koster nás-bělochů. Je nezodpovědné tvrdit, že náš předek pochází z Afriky. Ničím to nebylo prokazatelně potvrzeno. Jediné, co se velmi povrchně uvádí, je to, že byl naleze kdesi v Keni, fragment lebky hominida, který se odhaduje jako nejstarší zatím (!) nalezený. Nikdo ale nikdy nebyl schopen doložit, že existuje spojitost mezi oním hominidem a současným typem člověka. Takže všechny prozatímní teorie jsou dočasné a pouhé teorie. 

    Nabízí se ale jedna teoretické myšlenka, v tom, že si "někdo" s těmi geny "dělá co chce". Kdo, to je zatím záhadou. Ale porovnejme si lidské zásahy do genetiky psů, kdy za posledních pár století člověk "vytvořil" zcela nové rasy psů a dalších zvířat a rostlin. A to za ne zcela známého stavu poznání, kdy pes je prý přímým potomkem vlka. Každý přitom vnímáme, že vlci všech druhů, okolo nás, co je pozorujeme, rodí pouze vlky-vlčata a ne psí štěňata. Takže jak je to možné? A kdo byl tím pravým stvořitelem psa v skutečnosti? Snad se někdy dozvíme správné odpovědi i na tyto otázky. 😈

  • kerim24

    ....aspoň vidíte paní Milerová, jak takové sňatky pro udržení majetku mezi šlechtickými sourozenci, může nebezpečně skončit

  • Naše společnost je tak vyspělá , že vrámci humanity a lidskosti jsme zapomněli na základní pudy o přežití. To nás přivede k záhubě, protože se těžko zdolává jedinec slovy když jeho nástroj k prosazení názoru není slovo ale skutek.Co se tíká inscestu, tak znám jednu skupinu, kterou to až  tak nedecimuje, možná časem. Jak dlouho budeme nastavovat druhou tvář??? Co když už tváře dojdou????

  • Nejsem žádný erudovaný vědec v oblasti vývoje lidské civilizace, ale myslím, že jde spíše o naprosto běžnou evoluci ve vývoji druhů. Stejně tak je jisté, že za nějakých 300 let nebude po světě pobíhat žádný "běloch," ale jen lidé tmavších pletí, protože tak to v etnicky diverzifikované společnosti chodí (viz. např. Kuba atd.)

    A "vědci" budou potom spekulovat, jak to, že bílí lidé vyhynuli???

    Jednoduše, kříží se s jinými rasami a jejich genofond je slabší v přebírání barvy pleti.

    Tak vzhůru k tmavším zítřkům. Bez obav a bez urážek - to je prostě vývoj. 😛

    • Jen málokdo se opravdu zajímá o věc a potom alespoň ví to, že my-běloši, jsme už na světě menšina. Takže ty řeči o rasismu, dneska, jsou výsměch naší inteligenci, nebo informovanosti. Nebo obojí.😈 

    • Cituji:"Stejně tak je jisté, že za nějakých 300 let nebude po světě pobíhat žádný "běloch," ale jen lidé tmavších pletí, protože tak to v etnicky diverzifikované společnosti chodí (viz. např. Kuba atd.)"

      Přesně. A navíc je zde podpora klimatická. 

      Jinak si nemohu odpustit:"...veškerý odpor je marný. Budete asimilováni."

      • GregorMoldavit

        filius: Žádný odpor tu není. Ti, co nás přicházejí vyhubit, jsou vítáni plakáty "herzlich willkommen".

        Problém je ten, že Evropan má 2 děti a muslim 8. Vidím to tady v Německu, když jde po ulici taková zašátkovaná. Podle počtu dětí za ní lze určit, kolik let už tady je.

        • Takto nepřirozeně se v lidské historii žádný národ nechoval. Protože by už neexistoval. Ale kdo je proti národním státům-národům? Nikým nevolení úředníci EU. A potom několik stejně pitomých politiků tzv. Západu. Tady totiž tzv. Západ těžce, ale velmi těžce zaostává za normálním tzv. Východem. Ten je totiž stále, bohudíky, normální. 

          Nikdy nepochopím, proč někdo vítá v Evropě cizí nekultury. A navíc, proč existující "elity" proti tomu okamžitě a důrazně neprotestují. To jsou totiž jednoduché počty. A i když se bavíme o desetiletích, tak, postupem času se budeme dostávat do takových problémů, o které nikdo normální nestojí. I proto jsem zcela zásadně a s argumentační vybaveností proti pokračování EU. 

          Chcete li, proti našemu členství v EU. Nikdo, absolutně nikdo, mne nepřesvědčí o opaku. Nemá totiž k tomu argumentační vybavenost. Už i proto, že takto pokřivovaná  humanita a lidská práva, jsou jen prázdná slova. S humanitou, soidaritou a lidskými právy, by žádný národ nikdy  nepřežil, pokud by na své území přijímal velký počet svých historických nepřátel, či neintegrovatelných prvků se zcela jinou, nepřátelskou, netolerantní, neintegrovatelnou ideologií. Skoro každý to víme, skoro každý si to uvědomujeme 

           A skoro každý s tím nic nedělá. Jen čeká, jak se vše "samo vyvine". To je ale špatně. Dojde k velkému střetu civilizací, náboženství, ideologií, kultur a pádu současnému systému. Dojde ke zbytečným škodám, ztrátám, k neštěstí, zcela zbytečně.

           Ještě máme vteřinku čas, zastavme to! Ne ti placení anarchisti z Milionových chvilek, ne ta pošahaná zneužitá Greta, ale my-normální lidé, z Východu. Zbývá vteřinka.  Do příští, brzké globální války.

           Zatím nám okamžitě hrozí rozpad hospodářství, ekonomický kolaps, sociální otřesy, díky eko klima teroristům a šmejdům schovaným za plentou, sledující své ekonomické zájmy, ale bude se to prolínat s fatální postupující islámskou masovou migrační genocidou civilizované Evropy. Nazývejme věci pravými názvy!😈

  • Nedávno se říkalo, že je centrální slunce a kolem něho se otočíme asi jednou za 27 000 let. Vědci prý zjistili, že to není slunce, ale černá díra. Kolik pravd či nepravd už vyšlo na povrch aby za několik let nebo desetiletí se přišlo na něco jiného prý opět pravdivého. 

    Každý den potkám několik neandrtálců občas mne překvapí jindy raději mlčím, protože srážka s blbcem je to nejhorší co se dá potkat. Co je pravda a co je lež ?

      

  •  1) článek
    říká,že naši předci byli homo sapiens sapiens(jak se to vezme,my jsme
    Anatomicky moderní lidé AMH vzniklí zkřížením obou poddruhů),2)že přišli
    do Evropy(není pravda,Evropa
    byla pokryta ledem=Wurmský glaciál,takže nepřišli do Evropy,ale do
    dnešní Izraele) 3)že vyhynuli(pochybné,je na to 5 teorií a jedna z nich
    je,že jsme se z nich vyvinuli),4)incest-incest vede k vyštěpení
    homozygotů,nic víc nic míň a ti druzí na tom nebyli o nic líp.

    záhada je ,co jsou černoši- my se od nich lišíme více než od šimpanzů právě díky Neandrtálcům.Darwin je považoval za jiný druh i jiný rod,do roku 1989 se považovali za rasu nebo-li plemeno,v současnosti se existence ras popírá z politických důvodů.Takže dnes platí černá=bílá.Nicméně zůstává otázka,zda to,co tehdy se přišlo z Maroka mísit s Neandrtálci v Izraeli,bylo totožné s dnešními černochy.Patrně ne-z tepla do zimy by šel jen blbec a černá kůže by byla zárukou křivice a omrzlin.

    další otázkou je,jak to,že v Africe nebyli hominidé,kteří byli hojní u nás i jinde v Evropě?Z nich se na evropské půdě mohl vyvinout Neandrtálec ,zatímco v Africe se černoši vyvinuli z rodu Homo a ten se vyvinul z čeho?   

  • Souhlas, Švarcenberkové jsou ohrožený druh!

    • To je sice možné ale není to tak markantní jako na jiných lidských poddruzích - taková kr...s.í tlama když začne své mekty o úúčelofkáách a kampááních to je nářez - tam je ta degenerace z křížení mezi stejnými jedinci vidět i bez vědeckého zkoumání.

  • Nihil novum sub soleo - Např. anglická královna Viktorie (1837–1901) byla nositelkou genu pro hemofilii, a tak přestože sama byla zdravá, předala tuto nemoc prostřednictvím svých potomků několika královským rodům. Hemofilii měl i Viktoriin osmý syn Leopold, který trpěl na časté krvácení, což bylo poprvé zaznamenáno i v britském lékařském časopise (British Medical Journal) v roce 1868. Leopold zemřel ve věku 31 let na následky krvácení do mozku, když geneticky podmíněný nedostatek v mechanismu srážení krve vykonal své.

    Známý je případ  přenosu genu, zodpovědného za rozvoj hemofilie do španělské a německé královské rodiny, později i do ruské carské rodiny, což mělo za následek výskyt hemofilie u mužských potomků v následujících generacích. 

    A co dynastie faraonů (zde se členové rodu ženili a vdávaly zásadně mezi sebou) - deformace  těla Tutanchamona je dobře popsána z kosterních nálezů. Otcem by měl být faraon Amenhotep. a matkou by snad mohla být Achnatonova vedlejší manželka (de facto jeho sestra) Kija Tzv. hlavní královská manželka Nefertiiiti  Achnatonovi totiž porodila pouze šest dcer. V devatenácti letech bez dědiců nečekaně zemřel. (Jedna jeho dcerka se narodila nedonošená a mrtvá, druhá zemřela hned po porodu.) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit